En dan is het ineens september en lijkt ook de herfst ineens gigantisch zijn intrede te doen. Het koelt waanzinnig af in huis en ik ben al echt aan het twijfelen om de verwarming aan te zetten. Blegh, niet aan mij besteed hoor…

New cover…Mijn Apple Watch is nog steeds een van mijn favo gadgets en ik vind hem ‘kaal’ eigenlijk nog het allermooiste. Ik ben echter toch een beetje bang voor krassen en daarom droeg ik al een tijdje een cover van Spigen. Alleen, dat maakte de Watch toch een beetje ‘lomp’. Op eBay kwam ik echter een cover tegen die geheel transparant is en ook nog eens het hele scherm  beschermd. Ach, voor € 4,80 kun je geen bult vallen, dus ik bestelde hem maar eens.
En ik ben tevreden!!! Het voegt maar een heel klein beetje ‘bulk’ toe aan de Watch, maar je ziet nu wel gewoon de originele Watch en het scherm werkt nog steeds perfect. Ideaal dingetje dus!!!

New haircut…Na eigenlijk al jaren hetzelfde kapsel te dragen werd het eigenlijk wel eens tijd voor iets anders. Op Pinterest kwam ik een heel leuk kapsel tegen en na even met de kapsel te hebben gemaild kwamen we tot de conclusie dat dit best moest kunnen lukken. Het is nog niet lang genoeg, maar de kapster heeft het nu zo geknipt dat het binnen niet al te lange tijd in het goede model moet kunnen vallen. Het begin is al leuk!!!
En nee, ik heb geen grijze plukjes. Puur natuur!!!

Mosselen!!!De buurvrouw belde donderdagavond of ik zin had om mosselen te komen eten. Helaas had ik net iets te eten besteld… Geen probleem, dan kom je toch gewoon morgenmiddag gezellig eten!!!
En lekker dat het was!!! We hebben gewoon met zijn tweetjes 2 kilo weggewerkt. Ik had al een hele tijd geen mosselen meer gehad, dus erg lekker. Dankjewel buuf!!!

Schotel'tje'…Heerlijk, spontane uitjes… Zaterdagavond belde een vriend met de vraag of ik thuis was, hij wilde even langskomen met zijn dochters. ‘Leuk!!! Maar dan moet ik eerst nog even snel naar de winkel, ik heb bijna niets meer in huis.’ ‘Heb je al gegeten dan?’ ‘Nee, nog niet’. ‘Dan gaan we samen toch iets eten?’
En zo zaten we een uurtje later ineens met zijn viertjes in een leuke cafetaria hier in de buurt. We bestelden een tacoschotel. Nooit gedacht dat ik zo’n berg zou krijgen!!! Maar wat ontzettend lekker…
En alsof het nog niet gezellig genoeg was besloten we daarna ook nog om even naar de film te gaan en zaten we om 20.00 uur ineens in Maasmechelen in de bioscoop voor ‘Fantastic Four’.
Leuk, en dat terwijl ik gewoon een avondje bankhangen voor ogen had…

Gewoon een rustig weekje dus, met onverwacht leuke dingen. Ik hou daarvan!!!
Komende week 3 dagen werken en verder niet veel schokkends op de planning. Afgelopen week zijn ook de gitaarlessen weer begonnen en ik ben door mijn leraar een groepje hoger geplaatst. Leuk!!! De vrijdag is nu dus wekelijks weer voorzien van een afspraak. Ik geniet er weer optimaal van…

Groetjes