Zes dagen werken, dan blijft er niet heel vrije tijd over. Beetje rustig dus op Twitter en Instagram, maar het is toch weer gelukt om een blogje in elkaar te flansen.

De zon!!!Ik had deze week dus maar 1 dagje vrij, maar daar heb ik wel heerlijk van genoten. Het zonnetje scheen heerlijk de hele dag en het was zo warm dat ik gewoon lekker weer een korte broek aan kon trekken. Je zou na al die regen bijna vergeten wat dat grote gele ding aan de hemel is!!!
Hopelijk kunnen we nog even genieten van een Indian Summer. Inmiddels is het officieel al herfst en ik heb dus ook mijn blog maar even in het herfstjasje gestoken. Ziet er meteen weer anders uit!!!

Terrasje!!!

Als het zulk mooi weer is moet je daar optimaal van genieten. Samen met een collegaatje/vriendin dook ik in het dorp een terrasje op om een lekker ijsje te eten. En ach, het is een rare volgorde, maar na een tijdje zitten kregen we weer trek en bestelden ook nog een overheerlijk broodje. Lekker een paar uurtjes zitten kleppen en heerlijk genoten van het zonnetje!!!

Kentekencard…Woensdag las ik op internet dat je vanaf nu bij de RDW voor een bedrag van € 9,70 je kentekenpapieren in kunt ruilen voor de nieuwe kentekencard. Nu moet ik bekennen dat ik eigenlijk nooit die papieren bij me had, gewoonweg omdat die portefeuille zo groot en dik is. Meteen besteld dus en vrijdag lag hij al in de bus. Past prima bij de rest van mijn pasjes in mijn beurs. APK en groene kaart zijn in Nederland niet meer verplicht dus die liggen nu mooi in de kast. Heb er wel een scan van gemaakt en deze op mijn telefoon gezet. Mocht er iets gebeuren, toch alles bij de hand…

Grey's Anatomy…Vrijdagavond zat ik al in de startblokken voor Grey’s Anatomy, maar toen bleek ineens dat dit helemaal niet meer op tv kwam…
Nou ja zeg!!! Vroeger keek ik het maar sporadisch, maar inmiddels ben ik helemaal verslingerd aan de serie. Ineens moeten stoppen met kijken was dus even ‘not done’. Achter de pc dus en even twee seizoenen compleet binnentrekken.
Nu kan ik ’s avonds lekker een tv marathon houden zonder die vervelende reclames.
Ik kan nog even vooruit!!!

Komende week hoef ik maar 3 dagen te wensen en de weersvoorspellingen zijn ook behoorlijk goed. Eens kijken of ik de tuin al een beetje op kan ruimen zodat deze ook netjes is voor het najaar. En verder… Lekker niets op de planning!!!

Groetjes-Serena-schuin-bladeren