Wat een drukke week!!! Met 6 dagen werken kom je er niet meer echt aan toe om leuke dingen te doen en dus heb ik deze week ook maar 4 foto’s. Het is nu eenmaal niet zo interessant om een foto te maken van de tv terwijl je op de bank hangt.

EtentjeZoals ik al zei heb ik 6 dagen moeten werken. De eerste serie was van maandag tot en met donderdag. Vrijdag lekker vrij, dus dat hield in dat ik donderdagavond iets leuks kon doen. Vriendinnetje Ingrid voelde dat goed aan en vroeg dan ook of ik zin had om ’s avonds iets te gaan drinken in Valkenburg. Het was echt bloedheet en dus ideaal weer om lekker op het terras te gaan zitten. Uiteindelijk besloten we om ook meteen een hapje te eten en we doken dus lekker bij La Casa het terras op. Ik ben er al diverse keren gaan eten en ben iedere keer weer onder de indruk van hoe lekker het eten daar is. We genoten allebei van een flinke portie Tapas. Ik kreeg het niet eens op, maar lekker was het wel!!!
Mocht je ooit in Valkenburg komen, dan is dit absoluut een aanrader.

Nieuwe brillen!!!Zoals misschien wel bekend is, is mijn vader opticien. Deze week hadden ze bij Eye Wish een wel heel erg leuke aanbieding. Flinke korting op de zonnebrillen en merkmonturen. Tja, dat kon ik natuurlijk niet aan mijn neus voorbij laten gaan, zo goedkoop kan ik nooit meer een Ray-Ban kopen. Ik zocht er in eerste instantie twee uit, allebei met een korting van maar liefst 70%. Toen ik deze had afgerekend zag ik er uiteindelijk nog eentje hangen, ook met 70% korting. Tja, de keuze was snel gemaakt en ook deze werd gekocht. Inmiddels staat de teller qua Ray-Ban brillen dus op 6 zonnebrillen en 2 correctiemonturen. Nu sta ik ’s ochtends dus gewoon te twijfelen welke bril ik op mijn neus moet zetten. Wat een luxeprobleem!!!

Tja, en vanavond heb ik lekker bij mijn oom en tante een filmpje zitten kijken. Gewoon, een lekker rustig avondje. Morgen heb ik lekker vrij en dan hoef ik maar 3 dagen te werken tot ik weer weekend heb. Volgende week dus beslist weer meer foto’s!!!

Groetjes Zomer