Deze week staat echt bol van de gadgets!!! Ik kocht zelf een paar nieuwe items en ik kreeg ook nog een mooie speaker opgestuurd voor een review. Een techblog dus…

urBeats…Af en toe kom je op Marktplaats een koopje tegen dat je gewoonweg niet af kunt slaan. Dat had ik dus afgelopen maandag toen ik deze urBeats van Beats by Dr. Dre zag staan. De verkoper gaf aan dat ze nog splinternieuw waren omdat hij ze eigenlijk na aanschaf toch te groot vond. (Schiet mij in de kerstboom, dit zijn dus een van de weinige dopjes die echt prima passen en geen meter uitsteken).
De verkoper vroeg € 30,- maar accepteerde mijn bod van € 22,50. ’s Avonds even in de auto gesprongen en een kwartiertje later was ik de trotse eigenaar van een setje urBeats. Ze waren dus echt nieuw, ik heb de folie er nog af moeten peuteren.
Heel officieel is de afstandsbediening in de kabel eigenlijk bedoeld voor Android, maar ik bedien mijn muziek toch 99% met mijn Apple Watch.
En nee, ik had nog geen koptelefoon… *Proest*

Rechtop filmen…Ik moet iedere keer weer lachen. Mensen die hun telefoon rechtop houden bij het filmen. Ik weet dat het inmiddels redelijk ingeburgerd is door apps als Snapchat, Meerkat en Periscope, maar uiteindelijk blijf ik het raar vinden. Als je iets leuks hebt gefilmd wil je het later toch ook op je tv terug kunnen kijken?
Dus, je tv staat niet rechtop, film dan ook niet rechtop!!! Hihi, ik moest het even gezegd hebben…

Nude Super-M…Ik kreeg weer eens een leuk item opgestuurd om een review over te schrijven. Ik moet bekennen dat ik hier wel erg enthousiast over ben. Deze bluetooth speaker kan dus echt waanzinnig hard!!! Ik schrok gewoon echt toen ik op de volumeknop drukte.
Inmiddels staat de review al online en hangt er voor jullie ook nog een fijne kortingscode aan vast.

Logitech Harmony Touch…Ken je dat? Je wilt ‘even’ een filmpje gaan kijken, maar moet eerst op zoek naar 3 verschillende afstandsbedieningen om alles aan te kunnen zetten en op het goede kanaal te schakelen.
Ik was dat dus helemaal beu en toen ik deze week zag dat de Logitech Harmony Touch bij de MediaMarkt in de aanbieding was ben ik er meteen eentje gaan halen. Thuis ‘even’ installeren (Ik heb 2 uur met de klantenservice aan de lijn gehangen), maar dan heb je ook wat!
Ik druk nu op het knopje ‘Apple TV kijken’ waarna de TV inschakelt en naar HDMI 1 zapt, mijn home theatre inschakelt en ook naar HDMI 1 schakelt en uiteraard wordt de Apple TV zelf ook aangezet. En dat allemaal in 1 handeling!!!
De rest van de afstandsbedieningen is opgeruimd en de lader van mijn nieuwe Harmony heeft een fijn plekje naast de tv gekregen. Dat scheelt een hoop plek op de salontafel!!!

Alfa Romeo Mito…Dit weekend heb ik een wel heel leuke auto onder mijn kont, een Alfa Romeo Mito. Omdat twee weken gereden iemand de voorzijde van mijn 147 in elkaar reed mocht ik hem afgelopen vrijdag inleveren bij de schadeboer en kreeg deze Bella mee als leenauto. Mijn eerste indruk toen ik instapte? Wow, wat veel knopjes!!! Hele mooie auto en absoluut geen straf om een paar dagen in te moeten rijden. Morgen mag ik als het goed is mijn eigen Alfaatje weer ophalen, maar ik zou het niet erg vinden als het per ongeluk iets langer gaat duren.

Spannend? Zonnig dagje…
Dit weekend was het geweldig weer, vandaag eigenlijk zelfs een beetje te warm, dus ik genoot zaterdag nog maar eens van een dagje in de hangmat. En schijnbaar was er achter in het pad ook iets heel spannends te zien. Hihi, Flux heeft zeker 10 minuten door het spleetje naast de poort naar mijn oprit zitten kijken. Daar stond toch mijn auto (Nou ja, ‘mijn’) geparkeerd, dus erg veel was er niet te zien.
En wat doe je als je uitgekeken bent? Juist dan ga je heerlijk languit in de volle liggen slapen. Ik vind het altijd zo schattig als ik Flux van die rare dingen zie doen of als ik hem zo lief zie liggen!!!

Böker Panatela…Vanochtend was er in Stein een Open Dag van Mesenzo en die bezocht ik ook kort. Jullie weten dat ik een tic heb als het op zakmessen aankomt en om eens iets anders te hebben dan Victorinox kocht ik deze waanzinnig mooie Böker Panatela. Helemaal van titanium met een inleg van Carbon. Daar kan ik wel een appeltje mee schillen!!!

Vanmiddag stond de jaarmarkt hier in het dorp weer op de planning. Ik maakte geen foto’s, maar het was wel weer waanzinnig gezellig!!! Maar bier in die hete zon hakt er iets harder in dan normaal, dus ik was ook weer redelijk op tijd thuis… Paar uurtjes op de bank hangen en lekker op tijd naar bed!!!

Morgen heb ik lekker nog een dagje vrij en mag ik als het goed is ook mijn auto weer ophalen bij de schadeboer. Verder niets op de planning, dus nog even genieten van de laatste dag warm weer…

Groetjes