Goh, ik had het blogje beter Instafriday kunnen noemen, tot en met donderdag maakte ik geen enkele foto en ook in het weekend werden er geen foto’s gemaakt. Hier zullen jullie het nu dus even mee moeten doen…

Kapster…Vrijdag kwam na 7 weken eindelijk de kapster weer. Normaal heb ik eens in de4 weken een afspraak, maar met de vakantie ging het even niet anders. Wat was ik blij dat ze kwam zeg, ze kon bijna met de heggenschaar aan de slag. Een voordeel is dat het ‘nieuwe’ kapsel dat ze voor me in de planning had nu wel te knippen was. Ik heb een soort hanenkam (Nee, niet rechtop) die bijna tot in de nek loopt. Zijkanten weer lekker kort, dus ik kan er voorlopig wel weer even tegenaan.

Lek geprikt…Ik was ’s ochtends heel vroeg al gaan bloedprikken bij de huisarts. Ik ben panisch voor spuiten, dus dit was wel even een dingetje voor me. Ik ben bijna 15 jaar geleden ingeënt voor Hepatitus B omdat ik een risicoberoep heb en ik wilde weten of ik nog genoeg antistoffen in mijn bloed heb. Ja, als ze dan toch gaan testen, ik heb meteen een extra buisje af laten nemen om mijn bloedgroep te achterhalen. Ook wel handig lijkt me.
Omdat ik zo panisch ben had ik voor een assistente gevraagd waarvan ik weet dat ze altijd heel voorzichtig is. Het prikje stelde ook inderdaad niet heel veel voor en ze praatte me er keurig doorheen. Even blijven liggen omdat ik een beetje duizelig was, maar verder ging alles prima.
Maar jeetje, anderhalf uur later werd ik blauwer en blauwer (Het is inmiddels nog erger dan op de foto). Iedereen heeft me inmiddels verzekerd dat dit redelijk normaal is, maar ik zie nu wel uit alsof ik zwaar mishandeld ben aan mijn rechterarm. Hopen dat het snel wegtrekt!!!

Mobile cover…Mijn site is voorzien van seizoensgebonden headers die Miranda een tijdje geleden voor mij in elkaar knutselde. Die meid is echt een wonder met Photoshop!!!
Deze week liep ik tegen een nieuwe plugin aan in WordPress en inmiddels heb ik dus een compleet vernieuwde mobiele website. Aangezien het ook wel leuk is om die een beetje te personaliseren bedacht ik me dat ik weer wat hulp nodig had. Miranda ging na een mailtje van mij weer aan de slag en kwam met deze cover op de proppen. Super leuk!!!!

Mobile site…Samen bekeken we even de verdere opties en ze ontwierp ook meteen een app icoon voor als mensen mijn website aan hun homescreen van hun telefoon toe willen voegen. Alle pagina’s zijn voorzien van hetzelfde kleurenpalet… Ik ben helemaal tevreden!!!

 

 

 

Komende week staat er een 6-daagse werkweek op de planning, dus verder zal er waarschijnlijk ook niet veel schokkends gebeuren. Ben het zelf schuld, hoe kan ik het plannen?!

Groetjes Zomer