Afgelopen week lekker veel thuis geweest en een beetje in huis geklungeld en opgeruimd. Mijn foto’s staan deze week dan ook duidelijk in het thema van ‘huiselijk’…

Bij de dokterEen tijdje geleden had ik met een elektrisch apparaatje mijn bloeddruk gemeten en die uitslag was echt waanzinnig. Omdat ik zo’n apparaatje toch niet helemaal vertrouwde ging ik twee weken geleden al eens naar de huisarts om de bloeddruk te laten meten. Om zeker te weten dat de deze stabiel was ging ik afgelopen maandag nog een keer. Nou, 124/80 en 114/80… Beide keren perfect, dus dat apparaatje kan meteen naar het grofvuil. Dat is in ieder geval weer een zorg minder!!!

Sajoer boontjesMaandagochtend had ik nog lekker vrij en deed al vroeg in de ochtend mijn boodschapjes. Toen ik twitterde dat ik die avond sperzieboontjes wilde eten kreeg ik de tip om eens Sajoer Boontjes te maken. Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar een googelen leverde op dat ik dat misschien wel lekker zou vinden. Ik haalde snel nog even de boemboe bij de Plus en ging aan de slag. Nou echt, wat is dat ontzettend lekker!!! Ik bracht opa ook een bordje en hoewel hij normaal niet snel iets eet wat hij niet kent vond hij het ook erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Baby PowderIk had laatst voor mijn verjaardag Scentchips gekregen van een vriendin en ik ben een beetje aan het ontdekken welke geuren allemaal lekker zijn. Ik ben in ieder geval al verslingerd aan het geurtje ‘Baby Powder’. Dat is zo ontzettend lekker, beetje zoet en heerlijk zacht.
Ik ben vandaag even bij Trendhopper geweest en heb daar nog een aantal nieuwe geurtjes meegenomen. Combinaties uit het boekje die me lekker leken. In het kader van de komende herfst heb ik deze keer voor een beetje rustieke geuren gekozen.

OpruimwoedeNa 10 jaar in dit huis te wonen heb ik aardig wat rotzooit verzameld die her en der in kastjes verspreid ligt. Inmiddels begint het me danig te storen dat ik niet alles 1-2-3 terug kan vinden en ik heb me voorgenomen om iedere week 1 kastje aan te pakken. Gisteren begon ik met het opruimen van de commode (Jaja, mijn eigen babycommode…) en ik haalde er behoorlijk wat puin uit. Maar liefst een halve vuilniszak en een hele doos aan papier gooide ik weg. Eindelijk door de bomen weer het bos te zien. Vandaag haalde ik bij de Gamma even nieuwe magneetjes en de deurtjes sluiten inmiddels ook weer perfect…

Ideeën?Als je dan toch bezig bent wil je ook meer. Boven de commode heb al ik al jaren een ding hang met drie lange smalle vaasjes. Omdat ik geen zin heb om dit iedere week te vernieuwen vroeg ik aan mijn volgers wat zij hierin zouden zetten.

Gevuld!Uiteraard kreeg ik de tips om nepbloemen erin te zetten. Ineens viel me in dat ik mogelijk nog wel iets op zolder zou hebben liggen en ik ging even op zoek. Ik vond nog twee lelies, een paar gekleurde takjes en een hart dat ik ooit van de Action meenam. Alle volgers, op eentje na, zeiden dat het wel leuk was en ik laat het dan ook fijn hangen.

TheedoosOmdat ik vanochtend even naar de Gamma moest voor de deurmagneetjes besloot ik meteen even naar de Xenos te gaan om te kijken voor een theedoos. Ik had al in de planning om naar Trendhopper te gaan om nieuwe Scentchips te halen en ik moest echt iets vinden om die dingen een beetje te kunnen ordenen. Vorige week kreeg ik de tip voor de theedoos van een collegaatje en die vond ik ideaal. En zo geschiedde…

OpaVan de Xenos nam ik ook nog een grote fotolijst mee om een foto van opa in te doen. Twee weken geleden maakten we op een verjaardag een foto met alle kleinkinderen en aanhang. Ik heb verder geen enkele foto waar ik samen met opa opsta en deze is wel heel erg leuk gevonden. Opa ziet er ook echt trots uit!!!
Gisteren had ik niet alleen de binnenkant van de commode uitgemest, maar ik zette ook mijn printer boven (Die stond er al maanden en ik gebruik hem nooit) en ruimde de hele bovenzijde leeg. Wat kaarsjes op een schaal en tableau en een mooi plekje om de foto neer te zetten. Leuk, het is het eerste wat je ziet als je mijn woonkamer inloopt.

Filmpjes

Zondagmiddag had ik alles gedaan wat ik in de planning had en ben lekker op de bank gekropen met een paar filmpjes. Ik begon met Parker, de nieuwe film van Jason Statham. Ik vind niet al zijn films goed, maar deze was toch wel erg spannend!!!
Het was nog vrij vroeg, dus er kon ook nog wel even een tweede filmpje achteraan. Ondanks dat Chantal schreef dat ze er niet veel aan vond zette ik toch R.I.P.D. op, een film met Ryan Reynolds. Inderdaad, het was geen topfilm, maar ondanks dat heb ik toch wel vaak heel hard moeten lachen…

Komende week staat weer in het thema van werken. Ik mag maar liefst 6 dagen aantreden, dus ik ben bang dat er weinig foto’s zullen worden gemaakt. Ach, we zien het volgende week zondag wel weer…

Groetjes Zomer