Wow, als ik nog even zo doorga heb ik binnenkort een een ‘foto-loze’ blog. Had ik vorige week nog 3 foto’s, deze week zijn het er zelfs maar 2. Maar ja, ik heb ook 6 dagen gewerkt…

Ik ben nog steeds niet helemaal de oude en ben echt total loss als ik ’s middags thuiskom uit mijn werk. Vandaag heb ik niet eens de 15.00 uur gehaald, ik val gewoon dood om op de bank. Toch nog eventjes rustig aan doen.

NIfty MiniDrive…Omdat ik het lastig vind om steeds een externe harde schijf mee te slepen als ik mijn MacBook ergens mee naartoe nam schafte ik maandag een Nifty MiniDrive aan. De Nifty is een kleine SD-houder die precies in het SD-slot van je MacBook past en uitziet alsof deze er ook echt hoort. Ik stopte er een micro SD van 128 Gb in, daar kun je wel wat bestanden op opslaan. Ideaal!!!

Ka-Ching!!!Ken je dat? Je krijgt bij de winkel steeds zegeltjes voor van alles en nog wat. Daarbij koop ik ook nog steeds de spaarzegels bij de Plus. Alleen het daadwerkelijk inplakken schiet er steeds een beetje bij. Uiteindelijk puilde de envelop waar ik ze altijd in mik compleet uit. Ik ging er toch maar eens goed voor zitten en plakte gewoonweg 7 boekjes vol. Hoppa, € 42,- in the pocket. Heb ik toch mooi die Nifty bij elkaar geplakt en houd zelfs nog iets over.

Ik ben momenteel bezig aan een reeks van 6 diensten. 2 gehad, nog 4 te gaan… Daarna lekker een lang weekend van 3 dagen. Komende zondag staat de jaarmarkt hier in het dorp op de planning, dat is altijd een leuk uitje.

Groetjes