De eerste werkweek na de vakantie is alweer achter de rug. Gelukkig was het een korte week van maar 3 dagen. En ja, als je een half uur binnen bent is het alsof je niet weg bent geweest…

Regenbogen…Dinsdag had ik mijn eerste werkdag en ik was toch maar wat blij dat ik gewoon binnen op kantoor zit. Goedemorgen, er vielen een paar behoorlijke regenbuien!!! Ik ben bang dat de zomer nu echt voorbij is. De voorspellingen voor de komende twee weken zijn hommeles, dus ik denk dat het zwembad er ook maar aan moet geloven. Tuin weer herfstklaar maken…
Maar goed, toen ik tijdens de dienst dus even naar buiten liep zag ik ineens een mooie regenboog. Goed kijken, toen ik de foto maakte zag ik dat het er zelfs twee waren. Helaas, ik had geen tijd om te gaan zoeken naar pot goud…

Thin Line Bracelets…Collega’s hebben sinds kort een actie op touw gezet om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Ze maken paracord armbanden voor politie, brandweer en ambulance, de Thin Line Bracelets. Uiteraard wil ik een goed doel altijd steunen en ik bestelde dus ook een armband.
De blauwe lijn staat voor de moed die politieagenten tonen en de zwarte achtergrond staat voor collega’s welke tijdens de dienst zijn omgekomen. Erg mooi gebaar!!! Mochten er vrouwelijke collega’s zijn die ook willen bestellen, ze zijn wel ruim in hun omschrijving, volgens de site moest ik M nemen, maar die is eigenlijk veel te groot. Ga maar rustig voor S!!!

Patches…Vorige week kocht is dus mijn nieuwe rugzak en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Wanda vroeg zich af waarom ik laadkabels meesleep in mijn tas. Nou, ik ben de hele dag op mijn werk en daar worden mijn apparaten best veel gebruikt. Ik gebruik mijn telefoon ook aardig vaak voor de dienst (Toch fijn, zo’n onbeperkt abonnement) en ik heb graag de hele dag een volle iPhone en iPad.
Enfin, aan de voorzijde zitten twee stukjes klittenband en bij de dumpshop kwam ik twee leuke patches tegen. Het kruisje omdat ik altijd een EHBO-setje bij me heb en het schaap omdat ik hem gewoon grappig vond. Er is overigens ook nog een naamlabel met mijn voornaam onderweg. Gewoon leuk om de tas helemaal ‘eigen’ te maken.

Spin!!!Spinnen… Ik vind ze echt zó smerig!!! Toen ik gisteren de was in de droger wilde duwen zag ik ineens een joekel in een emmertje zitten. Normaal schreeuw ik moord en brand, maar dit keer was het redelijk veilig om hem weg te pakken. Voordat hij vliegles over de schutting kreeg moest ik er toch eerst even een foto van maken. Griezeltje, of niet dan?

Hummus…Af en toe moet je gewoon iets nieuws proberen. Op Instagram en Twitter komen de meest heerlijke ontbijtjes voorbij en vooral hummus passeert redelijk vaak de revue. Toen ik hem gisteren dus bij de Aldi zag liggen ben ik maar eens overstag gegaan. Waarom heb ik dat niet eerder gedaan, dat is dus echt lekker!!!
Vanochtend maakte ik een gezond ontbijtje. Toast, hummus, komkommer, tomaat en een beetje peper. Dit gaat vast en zeker vaker in mijn winkelwagentje belanden… Hebben jullie nog lekkere receptjes?

TimberlandsToen ik twee weken geleden in Maastricht was zag ik bij de Timberland winkel erg leuke schoenen. Maar ja, ik liep in een bermuda en dan winterschoenen passen is wel erg raar. Bovendien vond ik ze ook een beetje prijzig… De schoenen bleven echter door mijn hoofd spoken en ik weet hoe ik ben. Ik ga dan op zoek naar een zelfde soort schoen, maar kan niet echt slagen.
Nou ja, ik heb goede schoenen nodig voor mijn rug en dan maar iets duurder, maar wel helemaal mijn stijl. Vanmiddag sprong ik dus in de auto im een half uurtje later op mijn nieuwe schoenen weer de winkel uit te lopen. Hihi, doe ik meestal. Oude schoenen in de tas en de doos mogen ze houden. Ze lopen heerlijk, goede keuze dus.

Komende week iets meer dagen werken omdat ik ook het weekend moet werken. Donderdag en vrijdag heb ik wel vrij, dus het is niet een hele berg diensten achter elkaar. Ik probeer sowieso altijd om niet meer dan 4 diensten achter elkaar te plakken, een kleine break is wel lekker.
Verder staat er helemaal niets in de agenda, dus nog geen idee wat ik ga doen. Maar dat lezen jullie beslist volgende week wel weer!!!

Groetjes Zomer