Ligt het aan mij of vliegen de weken gewoon voorbij? Het lijkt wel gisteren dat ik het vorige blogje schreef. Maar ja, met werken en 3 verjaardagen in 1 week is het zo weer voorbij…

Pizza!!!Maandag had ik lekker nog een dagje vrij en bracht deze lekker hangend op de bank door. Ik keek een filmpje en wat tv. Eigenlijk had ik niet echt zin om te koken en besloot dus om een pizzaatje te bestellen in het dorp. De pizza Della Casa is echt zó lekker!!!

Kapster geweest…Dinsdag tot en met donderdag moest ik werken en was overdag dus te druk om foto’s te maken. Dinsdag en woensdag ging ik na het werk ook nog naar een verjaardag en daar was het zo gezellig dat ik eigenlijk vergat om foto’s te maken. Vrijdagochtend kwam daar weer verandering in. De kapster kwam langs om mijn haren weer in model te brengen en we kletsen nog gezellig iets. Haartjes waren weer netjes in model om het volgende feestje te vieren…

Pasta!!!Ondertussen maakte ik vrijdagochtend ook nog een reuzenpan pasta om in te kunnen vriezen. Ik zag bij Noeps een tijdje geleden een foto waarbij ze alles invroor in zakjes en dat was wel heel handig vond ik. Neemt een stuk minder plaats in in de diepvries. Er staat macaroni, maar het zijn eigenlijk penne. Lekker met courgette, paprika en champignons. Ideaal om ’s avonds na het werk even snel in de magnetron te mikken.

Paradise ValleyGisteren zag ik dat de nieuwe cd, Paradise Valley, van John Mayer in Spotify stond. Eindelijk, weer genieten van nieuwe nummers van een van mijn favoriete zangers. Er staan weer heerlijke nummers op en het duet met zijn vriendin Katy Perry is erg mooi… Lekker rustige nummers die heerlijk zijn om op de achtergrond te draaien als je lekker een boek ligt te lezen.

Nacht in ParijsEn dat boek lezen deed ik uiteraard ook weer. Het was tenslotte weekend en ik had al de hele week geen boek meer in mijn handen gehad. Ik las het laatste deel uit in de serie van Chantal Zwart, ‘Nacht in Parijs, van Michael Berg. Niet zo goed als de eerste drie delen, maar toch nog erg goed.

Party!!!Zaterdagavond stond er weer een feestje op de planning. Mijn tante en de vriend van mijn nichtje vierden samen hun verjaardag… De helft van de avond heb ik ‘bardienst’ gedraaid en de rest van de avond heb ik gewoon gezellig met het andere bezoek staan kletsen. Tegen een uurtje of 1 vond ik het welletjes en ben ik lekker in mijn bedje gekropen. Alweer een leuke avond!!!

Het Luxor resortHelaas heb ik echt een ingebouwde wekker. Omdat ik doordeweeks altijd vroeg opsta ben ik op mijn vrije dagen meestal ook erg vroeg wakker. Om 07.15 uur lag ik alweer om me heen te kijken. Omdat ik toch wel trek had ben ik opgestaan om te gaan ontbijten en na een beetje tv te hebben gekeken installeerde ik me wederom met een boek op de bank. Het regende buiten dus prima weer om in een hoekje van de bank te kruipen. Ik was gisteren al begonnen in ‘Het Luxor Resort‘ van Candy Brouwer en dat las ik vandaag dan ook uit. Helaas een beetje een tegenvaller, beetje vergezocht allemaal…

The IcemanOmdat het toch een druilerige dag was bleef ik lekker op de bank liggen en mikte een paar filmpjes op mijn Apple TV. Ik begon met ‘The Iceman‘, een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Kuklinski. Alweer een waanzinnig goede film die jullie absoluut moeten kijken!!! Als tweede keek ik nog ‘Iron Man 3‘, heerlijk fantasy, maar wel weer grappig…

Gezellig!!!Ondertussen kreeg ik ook nog de foto’s van het feest van gisteren doorgestuurd. Op de foto weer samen met mijn nichtje en neefje. Duidelijk te zien dat het gezellig was toch?

 

 

 

En dan is het weekend weer bijna voorbij. Morgen breekt weer een werkweek van 6 dagen aan, alleen vrijdag ben ik vrij. Maar de eerste week is me echt ontzettend goed bevallen en de dagen vliegen echt voorbij. Om enkele vragen te beantwoorden… Het is een leerwerkplek voor een half jaar, ik heb nog geen idee hoe het daarna uit zal zien. Maar, dat zie ik tegen die tijd wel. Nu eerst lekker werken, veel nieuwe dingen leren en gewoon mijn best doen.
Ik ga nog even bankhangen en lekker op tijd naar bed…

Groetjes Zomer