Dit keer een blog met heel weinig foto’s. Het lieve leventje van het werken is weer begonnen en ik mocht deze week meteen 6 dagen op het werk verschijnen.

Oude werkplek…Zoals ik in de vorige blog al schreef ben ik deze week begonnen op een leerwerkplek op een andere lokatie. Donderdag maakte ik de eerste foto van de week en ook meteen van de laatste werkdag op de afdeling waar ik de laatste anderhalf jaar werkzaam ben geweest. Ik heb het er reuze naar mijn zin gehad, maar ik heb ook ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging!!!

Chill…Gisteren begon ik dan op de nieuwe werkplek. Het is me ontzettend goed bevallen… Ondanks dat het niet zo druk was, was ik wel moe van alle indrukken die ik op had gedaan. Ik kroop dus na het avondeten lekker met een filmpje op de bank. Ik keek ‘The Great Gatsby‘, wat overigens een waardeloze film is. Flux vond het echter ook wel gezellig en viel lekker in mijn armen in slaap. Dan is hij zó schattig!!!

Penthouse NorthOok vandaag kroop ik na het werk lekker op de bank met een film. Dit keer wel met een absolute aanrader, ‘Penthouse North‘. De film was op sommige momenten zo spannend dat ik gewoon mijn hart bijna van spanning uit mijn borst voelde kloppen. Heel wat anders om Michael Keaton eens in de rol van de bad guy te zien…

 

 

 

Komende week hoef ik maar 3 dagen te werken en zal ik dus iets meer tijd hebben om leuke foto’s te maken. Volgend weekend staat er nog een feestje op de planning en ook daar zullen weer leuke foto’s gemaakt worden. Deze week dringend nieuwe lijstjes halen bij de Action, toch wel leuk om die allemaal in het trappenhuis te hangen.

Groetjes Zomer