Deze week liet de zomer ons een beetje in de steek en bracht ik dus wat meer tijd binnen door. Ach ja, zolang ik maar een boek heb, deze week genoot ik optimaal van mijn vrije tijd…

Happy birthday to me!!!Maandag ‘vierde’ ik eerst mijn 36e verjaardag. Het was de hele dag regenachtig, maar uiteindelijk heb ik toch samen met mijn ouders buiten kunnen barbecueën. Er kwam een klein buitje, langs maar onder de parasol was dat wel redelijk goed te doen.

Mr. MercedesVia Twitter kreeg ik de tip om een boek van Stephen King te lezen, Mr. Mercedes. Waanzinnig goede tip en ik las het dan ook binnen 1 dag uit. Geen horror of SF, gewoon een spannende thriller. Absoluut een aanrader hoor!!!

Sukkels!!!Met dit weer heb je altijd last van fruitvliegjes in huis. Een paar jaar geleden vond ik hier een ideale tip voor. Kopje azijn en een klein scheutje afwasmiddel (Geen citroen!). Dit is de vangst van ongeveer een halve dag. Hahahaha, de sukkels!!!

De eerlijke vinderOmdat ik Mr. Mercedes zo goed vond begon ik ook meteen in deel 2, De eerlijke vinder. Bijna net zo goed als deel 1 en ik kan nu al niet meer wachten tot deel 3 uitkomt. Helaas ben ik bang dat we daar nog even op moeten wachten.

New flip flops…Vrijdagochtend reed ik nog maar eens naar de Outlet in Roermond. Ik wilde graag een paar nieuwe slippers van Marc O’Polo hebben. Ik weet dat ze deze daar verkopen en ook nog eens een stuk goedkoper dan normaal. De keuze was snel gemaakt, een leuke kleur blauw, dat kun je bijna overal onder dragen.

Flip to decide…Als ik in de Outlet ben kan ik de Victorinox winkel maar moeilijk weerstaan. Ook nu liep ik weer naar buiten met een klein zakmesje en een bijbehorende etuitje zodat het zakmesje niet beschadigd raakt. Hihi, nu kan ik zelfs mee tossen. YES or NO!!!

Avondje tv kijken…Vrijdagavond was het wel lekker weer en ik bleef weer lekker lang in de tuin hangen. Deze week heb ik met behulp van tafelzeil zijwanden gemaakt en het is nu dus vrijwel windstil en een beetje regen maakt nu ook niet meer uit. iPadje op tafel om tv te kijken en lekker languit op het bankje. Heerlijk!!!

Mooie meisjesGisteren was er dan de zomerstorm van het jaar. Geen weer om naar buiten te gaan, dus voor de verandering weer met een boek op de bank. Geen verkeerd boek, maar niet zo boeiend dat ik het 1 ruk uitlas. Ondertussen had ik nog 3 andere boeken uitgelezen. Voor mij een van de mindere boeken van Karin Slaughter.

Koelte…Voordeel van die zomerstorm was dan weer wel dat het flink waaide en ik kon dus boven eindelijk alles een beetje laten afkoelen. Het waaide goed, scheelde uiteindelijk zelfs 5 ºC op de slaapkamer!!! Heerlijk, afgelopen nacht gewoon weer onder het dekbed kunnen slapen. Slaapt toch veel lekkerder als ik eerlijk ben.

WatchOS2 Bèta 4…Deze week kwam WatchOS2 Bèta 4 en deze heeft een update voor de watchfaces. Ik vind vooral de ‘modulair’ functie nu erg mooi. Als je voor witte letters kiest worden de complicaties in kleur weergegeven. Strak, al zeg ik het zelf…

Vandaag ben ik lekker met een vriendin naar de Zwarte Markt in Tessenderloo geweest en na haar zoon op te hebben gehaald zijn we ook nog een hapje gaan eten bij Happy Italy. Ben alleen totaal vergeten om foto’s te maken. Ach ja, het was in ieder geval een gezellige dag…

Komende week staan er een aantal afspraken op de agenda. Ik mag weer naar de kapper en woensdag komen ze hier slimme meters installeren. Leuk, kan ik alles aflezen via een app op mijn iPhone. Mijn huis wordt steeds ‘intelligenter’…
Verder gewoon lekker genieten van mijn vakantie, nu nog hopen dat het weer iets meer mee wilt gaan werken, mijn zwembad staat nu namelijk echt voor sieraad in de tuin.

Groetjes