En ook week 2 van de vakantie is alweer voorbij. De tijd gaat veel te snel als je leuke dingen doet!!! Ik heb al twee weken stralend weer, dus ik mag absoluut niet klagen over vakantie in eigen land…

Blond AmsterdamMaandag ging ik naar de stad om mijn verjaardagsgeld uit te geven. Ik had op de website van Blond Amsterdam gezien dat ze nieuwe artikelen hadden en wilde graag de hapjesschaal en sapkan hebben. Gelukkig hadden ze deze bij Cook & Co nog allebei op voorraad. De sapkan wilde ik gaan gebruiken om zelf citroenlimonade in te maken. Perfecte maat en past precies op het bovenste schap van de koelkast…

AfkoelingDinsdag kwam een lief vriendinnetje nog langs voor mijn verjaardag en we installeerden ons gezellig met zijn tweetjes in de tuin. Het was echter snikheet dus ik zocht al heel snel wat afkoeling in het zwembadje. Leuk als je met zijn tweeën bent, kom je zelf ook eens op de foto!!!

VerzwolgenTja, en als je van het luchtbed glijdt en je bent niet snel genoeg om dit uit het zwembad te gooien dan is het vriendinnetje er als de kippen bij om snel even een paar foto’s te maken. Zie hier, verzwolgen door het luchtbed!!!

Heet!!!Het was echt waanzinnig warm die dag!!! Volgens InstaWeather was het maar 33 ºC, maar het was toch echt 37,6 ºC. Ik heb dit keer niet onder de parasol gelegen en ben behoorlijk bijgekleurd. Ik ben voor het eerst sinds jaren echt bruin op mijn benen. En dat voor iemand die normaal bij de Campina werkt!!!

Uit etenWe sloten de avond af door met zijn tweeën gezellig een hapje te gaan eten in Heerlen. Pizza en pasta, drankje en ondertussen lachen om alle rare snuiters die langs het terras lopen. Al met al hebben we met zijn tweetjes een heerlijk dagje gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar!!!

Zomer van verraadWoensdag zocht ik de koelte van de woonkamer op en kroop weer lekker met een boek op de bank. Dit keer las ik ‘Zomer van verraad‘ van James Patterson (Hoezo hij is mijn favoriete schrijver?) en ook dit was weer een erg goed boek.

SunMet mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van de DA en ik had er nog eentje liggen en dit keer moesten ze ook maar meteen uitgegeven worden. In navolging van de zomer kocht ik Sun van Jill Sander. Vind dat echt zo’n lekker geurtje!!! Ik had hem al vaak bij anderen eens opgespoten maar nu heb ik hem dan eindelijk zelf in huis. Hij blijft echt de hele dag hangen, heerlijk…

 

Embedly Powered

Op de laatste donderdag van juli vindt in Heerlen altijd Corio Tropical plaats. De binnenstad staat dan vol met kraampjes en er is van alles te doen. Zo kwamen we onderweg ook een workshop trommelen tegen waar iedereen aan mee kon doen. Ik vond het wel grappig om er een klein stukje van te filmen…

Action

Hier kan echt geen week voorbij gaan zonder een bezoekje aan de Action. Ook vrijdag ging ik weer even en uiteraard kwam ik weer met van alles terug. Vorige week kocht ik al het woordje ‘Enjoy’ voor boven de tuintafel en deze week nam ik ook nog ‘Relax’ mee. Ziet er echt heel leuk uit!!!
Boven de kast in mijn woonkamer hebben vroeger boekenplanken gehangen en daar heb ik wat gaten aan overgehouden. Ik had ze al bedekt met enkele fotolijstjes, maar dit keer nam ik twee grote mee. De gaten boven de kast zijn nu bijna helemaal verstopt (Jaja, ooit worden ze nog gevuld) en in het trappenhuis vond ik het ook wel leuk om een lijst op te hangen. Inmiddels is de bestelling bij Webprint al gedaan en als het goed is komen de foto’s dinsdag binnen en kan ik de lege vakjes ook gaan vullen.

Huisje boompje feestjeZaterdagochtend deden we eerst de boodschappen voor de verjaardag van mijn opa en daarna ben ik aan de slag gegaan met het ophangen van de lijsten. Toen ik hiermee klaar was had ik het echt bloedheet en ben lekker naast de ventilator gaan zitten met alweer een boek. Boek 9 van deze vakantie, ‘Huisje boompje feestje‘ is een feit. Heerlijk ‘feel good boek’!!! Nog 1 boek te gaan en dan heb ik mijn doel van 45 boeken voor dit jaar al behaald. Eens even bedenken waar ik het doel nu op ga zetten.

Broodrolletjes…Zondagochtend maakten we met een paar man een hele lading hapjes voor de verjaardag van opa. Ik was verantwoordelijk voor de broodrolletjes. Zalm, kip, gegrilde paprika, van alles frommelde ik er in. En al zeg ik het zelf, het was erg lekker!!!

 

 

 

Inmiddels ben ik weer thuis van de verjaardag. Na het schrijven van dit blogje ga ik eens lekker languit op de bank om tv te kijken. Heb even nergens meer zin in. Ben erg moe, denk dat dat gewoon te wijten is aan de warmte. Ik klaag niet hoor, maar ’s nachts zou het wel iets koeler mogen zijn. Slaapt toch iets lekkerder…

Groetjes Zomer