Sorry, deze week maar heel weinig foto’s. Ik zit niet echt lekker in mijn vel en heb daarbij ook 6 dagen gewerkt. Dus alleen een paar fotootjes die ik vrijdag, mijn vrije dag, maakte.

Ik wil sowieso even een beetje toelichten waarom ik maar weinig online ben en ook niet echt veel op andere blogs gereageerd heb. Ik zit de laatste weken niet echt lekker in mijn vel. Er komen de laatste tijd op het werk nogal veel onzekerheden over me heen. Er is nogal wat gebeurd de laatste jaren en de laatste tijd heb ik er wat moeite mee om het allemaal te relativeren. Het wordt me allemaal een klein beetje te veel en de tijd die ik vrij heb doe ik eigenlijk niks. Ik heb even geen zin om te bloggen, te internetten of te lezen.
Dus… Reken me er even niet op af als jullie me iets minder voorbij zien komen, heb even een paar andere dingen aan mijn hoofd.

Geshopt…Ik was eigenlijk toe aan een paar nieuwe bermuda’s en reed ’s ochtends even naar de Decathlon. Ik blijf het echt een geweldige winkel vinden. Je koopt er echt leuke kleren voor een prikkie. Ik scoorde twee broeken en vond ook nog een bidon voor op het werk. Die laatste is fijn omdat hij een thermosfunctie heeft, je drinken blijft 3 uur lekker koel. Wel zo prettig met dit weer…

Skottelbraai!!!Ik vertelde laatst al dat ik van een vriendin een skottelbraai over had genomen. Afgelopen week haalde ik even een drukregelaar en een gasflesje en vrijdag moest ik hem dan maar eens testen. Ik zeg geslaagd, zaterdag heb ik hem meteen weer aangegooid. Speklapje, courgette en wat scampi’s. Ideaal ook in onderhoud. Plaat even onder de kraan afspoelen en klaar is Klaartje.

Lijntjes!!!Vrijdagavond was het weer tijd om de lijntjes rond mijn ogen te laten tatoeëren. De lijntjes op mijn oogleden moesten worden bijgewerkt en deze keer kreeg ik ook de lijntjes onder mijn ogen getatoeëerd. Deze keer was ik zo slim om bij de dokter een tube Emla crème te hallen. Ik moet zeggen, dat verdooft goed. Het was een stuk beter vol te houden dan de vorige keer. Volgende maand nog 1 keertje terug om de lijntjes onder bij te werken en dan ben ik eindelijk klaar. Ik vind het ideaal!!! Ik heb al 4 weken geen oogpotlood meer in mijn handen gehad. Zwemmen, in je ogen wrijven, enz. Geen zorgen meer dat je make-up binnen 10 minuten op je kin hangt. Waarom heb ik dat niet veel eerder gedaan? Oké, ik geef toe… Het is absoluut niet pijnloos, maar je krijgt er wel iets voor terug.

En dan is eindelijk de vakantie in zicht!!! Na een jaar (en bovenstaand verhaal) ben ik er ook wel hard aan toe moet ik zeggen… Ik moet nog 4 dagen werken en dan mag ik vrijdag eindelijk gaan genieten van maar liefst 24 vrije dagen. De weersvooruitzichten zijn top, dus daar heb ik in ieder geval al niets over te klagen.

Groetjes