De laatste lange werkweek voor de vakantie. Het was een erg natte week, maar ondertussen ook een geluksweek. Lezen jullie weer mee?

Black & White…Vorige week liet ik al zien dat een collegaatje leren armbanden maakt van oude werkkleding. Omdat ik haar ook had voorzien van een leren jas kreeg ik nog een extra armband. Dit keer een witte voorzien van een muzieknootje. Ik kreeg echt heel reacties op het feit dat ik zulke leuke armbanden om heb. Inmiddels heb ik ook nog een blauwe wikkelarmband besteld die ik bij mijn horloge kan dragen. Goh, ik ben helemaal hip!!! 😉

Regen!!!Regen… Ik ben er echt helemaal klaar mee!!! Deze week is er meer gevallen dan een mens bijna voor mogelijk kan houden. Dit plaatje is van mijn weerstation op woensdag, uiteindelijk liep het zelfs nog op naar 58,1 mm!!!
Geweldig hoor, ik had ineens ook een laag water in de kelder staan. Met de wegwerkzaamheden hadden ze een nieuwe aansluiting naar mijn huis gemaakt en was de oude gaan lekken. Het is inmiddels weer gemaakt, maar wat een gedoe allemaal. Het pad bij mijn deur is door het vele water helemaal verzakt en dat mag de aannemer ook nog opnieuw komen leggen. Mag nu aub de zomer beginnen?

Gewonnen!!!10 juli was blijkbaar mijn lucky day. Ik retweette afgelopen week een berichtje van @KlikAanKlikUit en won een headset die de dag erna ook al in huis was. Ik kreeg van MyOrder 10,- extra tegoed omdat er iets mis was gegaan met een betaling en voor de hulp die ik op Twitter bood bij een app-ontwikkelaar kreeg ik ook nog zijn app gratis. Dat zijn fijne dagen!!!

21 Zomers…Vrijdag had ik lekker een dagje vrij en uiteraard kroop ik weer met een boekje op de bank. Dit keer met de nieuwe verhalenbundel van Chantal van Gastel. Leuke korte verhalen en een preview van haar nieuwe boek. Nou, laat dat nieuwe boek maar komen, dat smaakt absoluut naar meer!!!

 

 

En dan is eindelijk de laatste week voor de vakantie aangebroken. Nog 2,5 dag werken en dan mag ik vanaf donderdag gaan genieten van mijn vakantie. Zondag mag ik nog 35 kaarsjes uitblazen. Leuk begin van de vakantie!!!
Inmiddels staan er al uitjes naar Burgers’ Zoo en Phantasialand gepland. Nu nog hopen dat het weer iets meer mee gaat werken zodat ik ook lekker in de tuin kan hangen en misschien het zwembad weer op kan zetten.

Groetjes Zomer