Heerlijk, de eerste dagen van mijn zomervakantie zijn aangebroken. Een mens krijgt wat zij verdient, het is hier in het zuiden al dagenlang prachtig weer.

Zwembadje…Maandagochtend begon met de zoektocht naar een klein zwembad. Ik heb een joekel van een bad, maar omdat ik tijdelijk geen stroom in de garage heb kan ik de pomp niet aansluiten. Uiteindelijk wist mij nichtje er eentje te kopen bij Heuts. Samen opgezet en heerlijk de hele middag een beetje in het water en in de zon gehangen.

Zonnetjes…Na de update van InstaWeather Pro werkt deze eindelijk onder iOS7 op mijn iPhone en kan ik weer weerfoto’s posten. Zeg nou zelf, dit zijn toch een heleboel zonnetjes bij elkaar?

*Plons*De warmte bleef aanhouden en nadat ik dinsdag uit het werk kwam liepen de straaltjes over mijn rug. Thuiskomen, bikini aantrekken en *plons*!!! Heerlijk, ik heb een half uurtje in het water gelegen en toen ik begon te ‘gummienekken’ ben ik heerlijk op het ligbed in slaap gevallen.

Perenijsje…Bij deze warmte horen natuurlijk ook ijsjes. Ik haalde mijn favoriete ijsje weer in huis en woensdagavond genoot ik er met volle teugen van. Je MOET gewoon de perenijsjes van Festini in huis hebben!!!

Nieuwe accu…Toen ik na het genieten van mijn ijsje in de auto stapte was mijn goede zin even over. Bella had er geen zin meer in en wilde niet meer starten. Helaas, de accu was nu dan toch echt overleden. De accu deed al langer moeilijk als het warm weer was, maar iedere keer sprong Bella toch weer aan en reed ik weer vrolijk verder. Dus donderdagmiddag naar Heuts om een nieuwe te halen, dat is dus echt een rib uit je lijf, en deze weer aangesloten.

Ross, mijn wandelmaatje…Vrijdag voerde ik geen bal uit. Ik lag lekker in de tuin te lezen en heb een beetje in en om het huis gerommeld. Zaterdag was het echter weer de hoogste tijd om een beetje actief te doen en dus vertrokken we met een groepje naar het Schutterspark om met de honden te wandelen. Ik kreeg mijn vaste wandelmaatje Ross ‘toegewezen’ en we wandelden heerlijk door het bos. Drankje doen op een terrasje, goede besteding van de zaterdagmiddag.

Ondanks de wandeling had onze jongste ‘wandelaar’ nog bergen energie. Jack is met zijn 8 maanden nog heerlijk enthousiast en kan uren met een balletje slepen. Maar ja, als dat balletje dan in het zwembad belandt is het een behoorlijke uitdaging om deze weer uit het water te krijgen. Het paste niet binnen de 15 seconden die het filmpje op Instagram toelaat, maar uiteindelijk stond meneer gewoon midden in het bad en was maar wat trots dat hij het balletje te pakken had gekregen!!!

Embedly Powered

 

Zondagochtend… Zondagochtend… Het zonnetje scheen al heerlijk mijn raam binnen en dat nodigt natuurlijk uit om lekker in de tuin in de hangmat te gaan liggen. De nieuwe cd van Robin Thicke in Spotfy gemikt en lekker de boxen buiten gezet. Boekje erbij… Dat is pas genieten!!! Het is alleen minder als je in slaap valt en bij het per ongeluk omdraaien bijna uit de hangmaat kukelt…

Op ontdekkingstocht…Flux vindt het buiten zijn ook heerlijk en gaat graag op ontdekking uit (Hoewel hij de tuin niet of nauwelijks verlaat). Ineens hoorde ik boven mijn hoofd een geluid en meneer stond me vrolijk vanaf het dak van de garage te bekijken.

Hittegolf…
Het derde boek al deze week heb gelezen. Het is vakantie en die benut ik dan ook ten volle om even mijn leespeil weer een beetje op orde te krijgen. James Patterson is echt een topschrijver!!! In de boekenblog aan het einde van de maand krijgen jullie natuurlijk weer een recensie te lezen. Of jullie moet even doorklikken naar mijn Goodreads-profiel, daar staan al mijn recensies…

Het moge trouwens aan mijn foto’s wel duidelijk zijn, ik heb weer een nieuwe app ontdekt om mijn foto’s mee te bewerken, Over. Tip!!! Download hem vandaag nog, want er zijn vandaag allemaal extension packs gratis te downloaden. Als je te laat bent mag je weer € 0,89 per stuk betalen…

Groetjes Zomer