Zo, wat een warme week hebben we achter de rug hè? Ik kan prima tegen die warmte, maar ben blij dat het nu even ietsje koeler is zodat ik het huis even kan luchten. Ik zit nu lekker buiten in de tuin dit blogje te typen. Heerlijke temperatuur!!!

Chill avondje…Maar ach, ik amuseer me toch wel met dit weer hoor. Ik ben iedere dag na het werk gewoon even in mijn zwembad gesprongen om af te koelen en ’s avonds lekker onder mijn tentje met iets lekkers te knabbelen en een leuk programma op de iPad. Wat een uitvinding dat je zo gewoon tv in de tuin kunt kijken!!!

#Zwemfie…Zoals ik al zei,ik geniet optimaal van mijn zwembad. Ik maakte zelfs een zogenaamde #zwemfie. Het water was dit weekend uiteindelijk zelfs zo warm dat ik de solar bol af heb moeten dekken. 30 ºC is bijna soep, dat is niet meer ‘afkoelen’. Nu, na het regenbuitje is het gelukkig weer een beetje afgekoeld, dat is wel lekker.

Oops!!!Zo jammer, had ik laatst van de studenten van die Amerikaanse school een goodie bag gekregen met allerlei leuke spulletjes, waaronder een bidon. Zet ik hem helemaal in gedachten in de vaatwasser. Tja, die dingen kunnen duidelijk niet tegen een beurtje van 65 ºC. Hij is maar een beetje uit vorm nu, die kan ik dus weggooien…

Grieken!!!Donderdag gingen met een groepje van het werk uit eten bij de Griek in Heerlen. We bestelden gewoon een schotel voor de hele tafel en kregen dit voorgezet. Ik ben helemaal geen fan van Grieks, maar dit was wel heel erg lekker hoor!!! We waren overigens begonnen op het terras, maar binnen 10 minuten zaten we al binnen. Heerlijk om even in de airco af te kunnen koelen en geen last te hebben van het feit dat je warm eet.

Light!!!Oh, begrijp me niet verkeerd, ik kan prima tegen die hitte! Ik heb vrijdag en zaterdag de hele dag in het water gelegen en daar heb je totaal geen last van de warmte. Vrijdagavond lekker tot 23.45 uur buiten gezeten. Ik kreeg deze week van MobileFun een Playbulb gestuurd voor een review en die kon ik dus meteen even testen. Geeft prima licht op tafel!!! Ik moet het blogje nog schrijven en een lading foto’s maken, maar daar was het afgelopen week nu net even te warm voor. Komende week maar even doen, beloofd is tenslotte beloofd…

Stortbui!!!En dan zit je op zaterdagmiddag in de tuin en moet je ineens gaan rennen omdat er een stortbui over komt waaien. Snel alle kussens naar binnen. Het buitje duurde nog geen 10 minuten, maar er is behoorlijk wat gevallen. Ook vandaag zijn er al de nodige buien gevallen (Ik schuif net de loungebank naar het midden van de tent omdat het nu weer begint te regenen). Een voordeel, ik hoef de plantjes geen water te geven, scheelt weer een kwartiertje.

En dan moet ik volgend weekend voor het eerst sinds lange tijd weer werken. Mijn leerwerkplek is afgelopen en ik zit weer op mijn oude werkplek. Jammer, want het beviel me uitermate goed. Maar de komende 11 dagen nog 10 diensten draaien en dan heb ik lekker vakantie. Ben er ook echt aan toe!!!
Komende twee weken dus niet zo veel foto’s, maar dat zal ik in de vakantie dan wel weer ruimschoots goedmaken.

Groetjes