De laatste week voor mijn zomervakantie. De zomer is eindelijk echt aangebroken en ik mag ook nog genieten van een lang weekend van maar liefst 4 dagen. Ik deed een paar elektrische aankopen waar ik zeker weten nog veel plezier van zal hebben!!!

Munt…Enkele weken geleden kreeg ik van een kennis verschillende stekjes munt. Inmiddels waren ze zo ver uit hun potjes gegroeid dat ze dringend aan een grote bak toe waren. Het is gewone munt, Marokkaanse munt en chocolade munt. De gewone hebben we inmiddels al uitgebreid getest in de Mojito en is echt waanzinnig van smaak. Meteen maar meer stekjes van trekken, ik heb al gegadigden.

Gympjes gewassen…In de zomer loop ik toch wel erg veel op gympjes. Vooral de Nikes die links op de foto staan zijn erg favoriet. Ik heb ze ‘pas’ 14 jaar, hoezo kwaliteit? Inmiddels waren ze behoorlijk vuil geworden en ik kiepte ze gewoon in de wasmachine. In het zonnetje weer drogen, dat gaat prima!!!

Zoek de fout…Dat de beta versie van iOS7 nog wel wat bugjes heeft moge duidelijk zijn. Hier kwam ik weer een leuke tegen… Zoek de fout!!! Morgen komt beta 3 uit als het goed is. Hopen dat dan eindelijk de bug met mijn Insta apps is opgelost, ze crashen nu nog steeds bij het openen.

Languit…Donderdag werd het langzaam duidelijk dat het echt zomer begint te worden. Eindelijk kon ik mijn hangmatje weer tevoorschijn toveren en kon ik lekker languit in de tuin liggen.

Amstel Radler…Omdat die avond ook mijn heerlijk lange weekend was begonnen vond ik dat ik hier zelf wel op mocht proosten bij het eten. Ik kocht een paar dagen eerder al flesjes Amstel Radler om deze eens te testen. Hij is echt heerlijk fris!!!

Mojito!!!Samen met die flesjes Radler nam ik ook een fles Mojito mee. Jeetje, wat was die lekker!!! Verse munt uit eigen tuin er in en een schijfje limoen. Zó lekker!!! En het mooiste voordeel? Je krijgt er geen hoofdpijn van!!!

Kinzo!!!Vrijdag ging ik naar Van Cranenbroek omdat ik op zoek was naar een etagere voor in de tuin. Die etagere hadden ze niet, maar wel een accu-schroefmachine. Ik was er al een tijdje naar op zoek, eigenlijk lastig om er steeds een te moeten lenen. En een aanbieding van € 19,99 kan ik echt niet laten liggen. Ik had al diverse krantjes doorgespit en het is moeilijk om er eentje onder de € 100 te krijgen. Toen ik dit zag kon ik er natuurlijk niet zomaar langslopen.

BitjesZonder een fatsoenlijke bitset valt er natuurlijk weinig te schroeven. In dit doosje zitten 64 verschillende bitjes, als je dan nog niet de goede maat hebt weet ik het ook niet meer!!! Nog even bij de Action gestopt om dit setje te scoren. Ik kan er voorlopig weer tegenaan!!!

 

 

 

 

 

Embedly Powered


Spike, de hond van mijn oom en tante,  is echt zo lief. Door alleen maar naar hem te kijken begint hij al keihard te kwispelen. Hihi, het is net een imitatie van een helikopter!!!

'Rosey'Zaterdagochtend ben ik om 08.30 uur even naar de Aldi geracet. Ze hadden namelijk een robotstofzuiger in de aanbieding en die MOEST ik gewoon hebben. En wat had ik geluk, ik had de allerlaatste die in het rek lag!!!

 

 

 

 

 

Embedly Powered


Ik ben er echt zo blij mee!!! Op ditt moment (Ik type deze blog altijd in etappes) is ‘Rosey’ (Wie keek vroeger niet naar The Jetsons?) uit zichzelf gestart en is nu druk bezig om de keuken te stofzuigen. Wat een genot, ik hoef gewoon niets meer te doen!!! Ben benieuwd of ze straks ook een boterham voor me smeert als ik haar lief aankijk.

Bloemenweelde…Met dit mooie weer blijf je natuurlijk niet binnen zitten, alleen om een blogje te schrijven, maar ga je lekker naar buiten. Ik geniet met volle teugen van mijn tuintje en zie de bloemen iedere dag meer en groter worden. Vooral de petunia’s die ik aan de garage heb gehangen doen het echt waanzinnig goed…

Bbq'enEn buiten leven betekent natuurlijk ook buiten eten. Mijn ‘kleine’ nichtje nodigde me vanmiddag uit om bij haar en vriendlief te komen bbq’en. Zo’n aanbod sla je natuurlijk niet af!!! Heerlijk, lekker spareribs gegeten.

 

 

Komende week hoef ik alleen nog maar dinsdag en woensdag te werken en dan mag ik heerlijk gaan genieten van 3,5 week zomervakantie. Heb er echt ontzettend veel zin in!!!

Groetjes Zomer