Voor deze ene keer wordt mijn blogje een dag later online gezet. Ik ben gistermiddag gigantisch door mijn rug gegaan en kon gisteravond niet meer normaal zitten, lopen op zelfs liggen. Laat staan een blogje schrijven achter de Mac…
Na een flinke dosis Dioclofenac en Paracetamol gaat het nu wel weer en kan ik inmiddels weer redelijk rechtop lopen. Dus, alsnog bij deze mijn weekoverzichtje!!!

Kobo Glo HD…Ik heb de laatste tijd weer het lezen helemaal opgepakt en de eReader maakte dus weer de nodige overuurtjes. Eigenlijk wilde ik wel langzaam een nieuw model en heb eens even rondgekeken om te zien wat er tegenwoordig allemaal op de markt is. Bleek dat Kobo vorige maand een nieuw model uit had gebracht, de de Glo HD. Tja, wat ik in mijn hoofd heb, heb ik nog niet in mijn kont…
Bleek op het werk zomaar iemand op zoek te zijn naar een eReader voor zijn vrouw, dus mijn oude eReader was binnen no-time verkocht. Kon ik mooi in de pauze even naar de MediaMarkt wandelen om mijn nieuwe Kobo op te halen…
En wat ben ik er blij mee!!! Er zit verlichting in het scherm, dus geen geklungel meer met lampjes en de letters zijn echt haarscherp. Het hele apparaatje is ook nog iets lichter en kleiner dan mijn oude eReader, veel beter kan ik op dit moment niet krijgen volgens mij.

Zwembadje opzetten…Met het oog op een hittegolf was ik deze week al zo ‘verstandig’ om mijn zwembad van zolder te trekken. Ik haalde bij de plaatselijke tapijtboer een heel goedkoop stukje vloerbedekking (Waarom heb ik dat niet jaren eerder bedacht?) en zette alles weer op in de achtertuin. Het heeft even nodig (Het water heeft maar liefst 12 uur of zo gelopen, maar dan heb je ook wat!!! Vrijdag nam ik al de eerste ‘duik’ en het water is echt heerlijk…

Koud hè?!Ik blijf lachen om die Minions. Ook de nieuwe die ik bij de Plus kreeg heeft weer een plekje op mijn schutting gekregen. Gisteren kreeg ik er op een verjaardag nog een lading, dus het wordt steeds gezelliger op de plankjes. Hahaha, het begint druk te worden achter mijn bankje van de loungeset…

Keep calm…Vrijdag was helaas de laatste gitaarles voor de zomer, in de maanden juli en augustus worden er geen lessen gegeven. Tijdens de les nog even wat herhaling gedaan en wat tips meegekregen om te oefenen in de vakantie. Kreeg gelukkig wel de opmerking mee dat ik als ik vragen heb ik altijd even binnen kan lopen.
Dus flink blijven oefenen tijdens de vakantie zodat ik niet te veel ‘verleer’. Verheug me nu alweer op de lessen in september, ik amuseer me altijd kostelijk tijdens de les!

K.O.En maar weer eens een slaapfoto van Flux. Hij is met het mooie weer natuurlijk ook veel buiten en van buiten spelen word je natuurlijk gigantisch moe!!! Meneer gaat dan gewoon languit op ‘mijn’ bank liggen zodat ik in de meest vreemde houdingen moet gaan liggen om er niet zelf af te kukelen.
Maar ach, hij is zo schattig als hij slaapt…

Heat it up!!!Omdat het water van het zwembad toch wel redelijk snel afkoelt was ik eigenlijk op zoek naar een goede solar verwarming. Ik kocht afgelopen week nog een stofzuiger voor de bodem van het zwembad, maar toen bleek al snel dat de pomp niet krachtig genoeg was om de stofzuiger te laten werken.
Laat ik nu net een melding krijgen van Heuts dat ze een zondagaanbieding hadden voor een solar bol en dat ook de pompen nog in de aanbieding waren. Zondagochtend dus even naar Heuts gereden en beide apparaten ingeladen. Inmiddels is alles aangesloten en kan het water lekker opwarmen voor de komende dagen. Ik ben alleen tot de conclusie gekomen dat de bijbehorende slangen wel erg kort zijn, dus toch nog even kijken of ik ergens langere slangen kan vinden. Als er iemand tips heeft, ik hoor ze graag!!!

Nou, laat die hittegolf maar komen!!! Mijn tuintje is er inmiddels helemaal voor ingericht. Ik heb de hele week vroege diensten, dus ik ben lekker vroeg thuis en het weekend heb ik vrij. Ik denk dat ik dit weekend niet alleen in het zwembad zal liggen, er zullen wel meer mensen bij mij afkoeling komen zoeken. Gezellig, hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Gisteren nam ik op een verjaardag ook een nog een skottelbraai over van een vriendin, dus misschien kunnen we die dit weekend ook nog wel even uittesten. Ik krijg hem vrijdag, kunnen we hem meteen mooi in gebruik nemen. Lekker!!!

Groetjes