Wow, week 26 alweer… Dat wil zeggen dat 2014 gewoon al voor de helft voorbij is. Dit is volgens mij mijn kortste Instadiary ooit, ik heb maar 2 foto’s. Ik werkte 6 dagen deze week en deed verder gewoon niets interessants, dat heb je wel eens…

Pebble World CupMijn eerste fotootje maakte ik pas zaterdagavond tijdens de eerste kwartfinale van het WK. Ik kijk eigenlijk alleen maar de wedstrijden van Nederland, verder vind ik het gewoonweg niet zo interessant. Ik heb echter wel een appje op mijn Pebble die me op de hoogte houdt van de gemaakte doelpunten. Da’s dan wel weer handig!!!

Adios Mexico!!!Zondag werkte ik (hoe kan het ook anders) de laatste dag deze week en ik besloot om de wedstrijd van Nederland in de plaatselijke kroeg te gaan kijken. Dat is toch net iets gezelliger dan alleen thuis op de bank… Jeetje zeg, wat zijn we door het oog van de naald gekropen!!! Maar, met de hakken over de sloot is ook over de sloot en zo staan we volgende week zaterdag dus weer op het veld.

Komende week heb ik iets meer vrij en ik hoop dan ook weer iets meer foto’s te maken. Het ritje naar Apeldoorn ging vorige week niet door en staat nu voor komende dinsdag op de planning. Helaas moet ik alleen reizen nu, dat is dan wel weer saai!!! Het belooft redelijk mooi weer te worden, dus hopelijk kan ik ook weer een beetje van mijn tuin genieten. Nog 12 diensten werken, ik begin steeds meer af te tellen!!!

Groetjes Zomer