Uhm, is de week alweer voorbij? Volgens mij heb ik een paar dagen overgeslagen, dit gaat echt waanzinnig snel!!! Nog maar een kleine maand en dan heb ik al lekker vakantie. Echt zin in en als ik eerlijk ben, ben ik daar ook wel aan toe. Momenteel zijn er zo veel veranderingen gaande dat de toekomst een beetje onzeker is en daar word ik af en toe wel eens nerveus van. Eventjes een paar weken afschakelen…

Review toetsenbord…Deze week zette ik een review online over een toetsenbordje voor de iPad dat ik ontving. Erg handig ding en ik ben er dan ook erg tevreden mee. Dat verdiende wel een fotootje op Instagram…

Minions…Toen ik woensdag boodschapjes ging doen bij de Plus mocht ik ook mijn eerst Minions in ontvangst nemen. Ja, ik weet het, 35 jaar oud, maar ik vind ze dus echt ontzettend grappig. Ik sloeg een paar spijkertjes in de schutting en nu staan ze fijn mee te kijken onder de tent bij mijn loungesetje.
De vrouw van pap heeft er ook nog een hele lading voor me, dus het wordt nog gezellig onder de tent in de tuin!!!

Throwback Thursday…Donderdag is het op Instagram altijd ‘Throwback Thursday’. Toeval, want ik was even iets in een fotoalbum aan het zoeken toen ik een lading peuterfoto’s van mezelf tegenkwam. Ideaal dus om donderdag op Instagram te knallen. Jullie zien, als kind was ik al helemaal verslingerd aan muziek. Denk dat ik dat heb geërfd van mijn moeder, die had ook dag en nacht de radio aan. Heerlijk!!!

Je bent geweldig…Vrijdag was mijn vrije dag en aangezien het buiten toch waardeloos weer was kroop ik lekker op de bank met een nieuw boek. Voor de verandering weer eens een chicklit. Aanrader hoor, ik las hem gewoon in 1 ruk uit!!!
Als ik in dit tempo door blijf lezen haal ik mijn doel wel, volgens GoodReads lig ik eindelijk op schema. 24 boeken gehad, nog 26 te gaan!!!

Gordon Smith…Zaterdag was bij mijn gitaarleraar in het café weer Open Podium en dat zijn altijd wel gezellige avonden. Op een gegeven moment kroop er een oudere man in een joggingbroek (Links op de foto) op het podium die waanzinnig goed gitaar kon spelen en uiteindelijk ook nog begon te zingen. Bleek dat dus Gordon Smith, de oude gitarist van onder andere Phil Collins en Stevie Wonder te zijn. Hahaha, hij woont nu een dorp verderop. Hoe klein is de wereld?

2015-06-21 09.20.50 Siri…
En dan was het vandaag natuurlijk vaderdag en dat moest gevierd. Ik kocht pap een mooie aansteker en hing vanmiddag bij hem een beetje op de bank. Beetje de Formule 1 kijken (Ja echt Wanda, meekijken heet dat) en samen lekker eten.
Hihi, wel grappig trouwens. Siri, op mijn Apple Watch, wist ook precies wat het vandaag voor een dag was…

En dan is de week dus alweer voorbij… Niet veel schokkends, maar wel waanzinnig snel voorbij gevlogen.
Komende week staat er helemaal niets bijzonders op de planning, 4 dagen werken en zondag een verjaardag… Ach, er kan zo weer van alles onverwachts gebeuren, dat vind ik het leukste. Lekker spontaan!!!

Groetjes