Heerlijk, ik heb gewoon een weekje vakantie gehad!!! Het weer werkte helaas niet echt mee, maar ik heb het wel lekker rustig aan gedaan en alleen maar gedaan waar ik zin in had…

Baby konijntje…Afgelopen maandag was ik even bij een kennis om zijn dochtertje bijles te geven. Aangezien hij jarig was geweest werd ik meteen uitgenodigd voor het eten, hij had nog een hele lading bbq-vlees over. Altijd prettig!!! Zijn dochtertje kwam even later met haar nieuwe aanwinst aanlopen, een baby konijntje. Zó schattig!!! Het beestje is tegen mijn hals gaan liggen en heeft hier gewoon meer dan een uur liggen slapen… Ik zou er bijna zelf ook eentje willen!!!

Kabelhouders…Als ik een echo in de koelkast krijg zorg ik meestal dat ik ineens echt grote boodschappen doe. Ik vind er geen klap aan, dus dan kun je er maar beter vanaf zijn. Woensdagochtend ging ik eerst naar de Plus en ’s middags nog even samen met de buurvrouw naar de Kaufland in Duitsland. Inmiddels weet ik wel waar alles ligt en kan ik al een stuk sneller door de winkel heen rennen. We MOETEN echter altijd even in het Tchibo rek kijken en ook deze keer vond ik iets handigs.
Ken je dat? Je rolt een kabel op en nog 5 seconden later springt hij weer uit elkaar. Oordopjes hangen altijd in de knoop… Ik maak geen reclame, maar deze kabelhouders zijn dus echt heel handig!!! Ik heb ze meteen allemaal in gebruik genomen en ineens heb ik geen spaghetti meer in mijn tas.

#ausnedBij thuiskomst was net de aftrap geweest van Australië-Nederland. Met een scheef oog keek ik al kokend naar de wedstrijd. Ik benn niet zo’n voetbalfan, dus heb ook van de rest van de wedstrijden van het WK letterlijk geen bal gezien. Tuurlijk, wel leuk als we winnen!!! Het leukste is eigenlijk nog de timeline op Twitter volgen tijdens zo’n wedstrijd. Nederland heeft dus echt 16 miljoen bondscoaches. Maar de creativiteit is ook immens, dit plaatje vond ik dan ook wel erg leuk!!!

Zwaar leven…In de vakantie heb je heerlijk tijd om lekker lang voor de tv te hangen en lekker films te kijken. Aangezien het niet alle dagen lekker weer was deed ik dit dus ook lekker en strekte me eens lekker lang uit. Flux volgde mijn voorbeeld en ging ook languit erbij liggen. Ik moest wel leggen, hij ligt hier echt als een mens te slapen. Ach, als ze slapen kunnen ze toch wel vertederend zijn hè?

Lunch…Afgelopen vrijdag ging ik een dagje kleren shoppen met de buurvrouw. Dit keer gingen we naar Eindhoven. Hier is nog niet zo lang geleden een nieuwe Primark geopend en volgens de site zou dit een van de grootste van de Benelux zijn. We liepen een paar uur door de winkel en na onze mandjes vol te hebben geladen hadden we behoorlijk honger gekregen. We ploften op een terrasje neer en bestelden een molenbol met vis. Wow, wat was dat lekker!!! Zalm, krab, tonijn en garnalen… Verwennerij hoor!!!

De buit…Een keer in de zoveel tijd breng ik dus een bezoekje aan de Primark. Daar hoef je je niet schuldig over het feit dat je een extra t-shirt of trui in je mandje gooit, de prijzen zijn echt om je helemaal dood te lachen. Uiteindelijk ging ik naar huis met 3 truien, 5 t-shirts, 2 topjes en 1 blouse. Goede buit!!!

Verwennerij…Jezelf verwennen… Als je alleen woont zul je wel moeten, er komt niet iemand ineens aanbellen met de mededeling dat hij/zij je iets lekkers komt brengen. Dus nam ik gewoon zelf iets lekkers mee van de winkel. Af en toe vind ik een ijsje heerlijk en ik ben al helemaal gek op karamel. Twee vliegen in een klap…

Rozengeur en zonneschijn…Zaterdagochtend ging het even mis toen ik opstond. Ik voelde een steek in mijn rug en jawel hoor, ik ging weer door mijn rug heen. Niet zo erg als de vorige keren, maar pijnlijk genoeg om niet te veel te doen. Dus wat doe je dan? Juist!!! Dan ga je languit met een boek. Hoewel ik al een hele tijd bezig ben in ‘De bibliothecaresse van Auschwitz’ heb ik ondertussen ook al een paar andere boeken gelezen. Het boeit me niet genoeg om in 1 ruk uit te lezen. Hoe anders was dat met het nieuwe boek van Jill Mansell. Ik heb het boek op mijn eReader gezet en heb het niet meer weggelegd tot het uit was. Wat een heerlijk boek!!!

Villa ToscaneVandaag, op mijn laatste vakantiedag, werkte het weer gelukkig wel mee en kon ik lekker weer in mijn hangmat duiken. Ik las nog even in de De Bibliothecaresse maar schakelde al snel over op een nieuw boek. Dit keer ‘Villa Toscane’ van Linda van Rijn. Volgens mij was dit het eerste boek dat ik van deze schrijfster las en het viel absoluut niet tegen. Een spannend boekje voor even tussendoor, aangezien het niet al te dik is…

 

 

Vanaf morgen begint het lieve leventje weer en mag ik deze week weer 6 dagen op komen draven voor de baas. Donderdag zit er een uitje naar Apeldoorn bij omdat ik mijn werkkleding aan moet laten meten. Helaas ben ik niet voorzien van standaard maten en passen de ‘normale’  broeken en polo’s mij niet. Dan maar even alles op maat laten maken. Ach, een dagje reizen op kosten van de baas is ook niet vervelend…
Nu is het dus aftellen naar de grote vakantie. Nog 25 dagen, waarvan ik er 18 moet werken. Het komt in zicht!!!

Groetjes Zomer