Een week waarin met uitzondering van het noodweer eigenlijk vrij weinig gebeurde. Ik werkte 6 dagen achter elkaar en zat op mijn vrije momenten lekker in de tuin of op de bank. Heerlijk om dan even rustig af te schakelen en op zo’n momenten maak ik dus ook bijna geen foto’s. Maar… Ik heb er toch nog 5 in de aanbieding!!!

Code rood…Code rood… Dat was de pushmelding die maandag op mijn iPhone verscheen. Nu hadden we vroeger nooit een hele regenboog aan meldingen en zei men gewoon ‘Goh, het heeft hard geregend hè?’ Maar ja, toen ik ineens de code ‘Grip 3’ voorbij zag komen kreeg ik toch wel het gevoel dat het menens was.

Grip 3…Ondertussen kwamen er toch wel flinke wolken aanrollen en voor de zekerheid zette ik toch maar even de tuinmeubels binnen. En dat was geen overbodige luxe!!! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n heftige stortbui/storm mee heb gemaakt. Ik was héél erg blij dat ik veilig thuis op de bank zat en niet midden op het veld bij Pinkpop stond.

Incendio…Ik werkte deze week vooral vroege diensten, dus dan ben ik nog redelijk op tijd thuis. Vrijdag dook ik na de dienst nog even in de hangmat met het geschenkboekje van Tess Gerritsen. Het boek werd uitgegeven ter ere van de maand van het spannende boek. Mooi cadeau en een erg leuk boekje dat ik binnen een uurtje uitlas. Aanradertje hoor!!!

Brandalarm…Ik draai graag vroege diensten, maar je moet me zo vroeg niet te veel vragen of me lastig vallen. Ik vind het al helemaal niet grappig als om 07.50 uur het brandalarm gaat en je buiten op de binnenplaats moet gaan staan. Gelukkig was er niets ernstigs aan de hand en mochten we na een kwartiertje weer naar binnen. Pffff, ik zat net zo lekker aan een stuk te werken, was de draad helemaal kwijt!!!

Actie dood vogeltje…Zondagmiddag belde ik aan het einde van de dienst nog even met een vriendinnetje en spraken we af om vanavond nog even een terrasje te gaan pikken. Uiteindelijk bleken we allebei nog doodmoe op de bank te hangen en hebben we toch maar besloten om lekker te blijven hangen en het terrasje even uit te stellen.

 

 

Gelukkig heb ik nu een weekje vakantie en kan ik dus lekker uitrusten. Morgenmiddag staat er een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste op de planning en misschien ga ik eind deze week nog even naar de Primark. En verder? Gewoon, lekker helemaal niks!!! Heerlijk…

Groetjes Zomer