Een week met heel veel werk en maar heel weinig foto’s. Ach, ook met een paar fotootjes kun je een logje in elkaar zetten en ik moet natuurlijk wel braaf iedere week vol blijven houden.

Knalkleur…Ik heb nog steeds geen idee hoe de vetplantjes heten die ik in de klopjes aan de schutting heb gezet, maar ik weet wel dat ze waanzinnig felle bloemetjes hebben. Lekker fleurig!!!

iOS 7Afgelopen maandag was de aankondiging van onder andere de nieuwe software voor de iPhone, iOS 7. Natuurlijk ga ik niet tot de herfst wachten en dinsdag installeerde ik betaversie 1. Erg buggy nog en eigenlijk is het aan te raden om nog even te wachten. Diverse apps werken nog niet echt en je batterij is echt binnen notime leeg. Neemt niet weg dat het er visueel al waanzinnig op vooruit is gegaan.

Kleurenpracht…Ik lijk er een abonnement op te hebben. Zodra ik een dag vrij heb is het slecht weer… (Ja echt, komende week tropische temperaturen en vanaf donderdag, als ik dus vrij heb, keldert het even met 15 graden) Donderdagochtend lag ik nog heel even in de hangmat, maar kon al snel alles weer inpakken omdat het begon te regenen. Zucht… Wel goed voor de plantjes en die staan er super bij, al zeg ik het zelf!!!

Roekoe!!!Vrijdagochtend was het dus iets beter weer en dook ik weer lekker de tuin in. Ik zat niet alleen dit keer. We hebben een duif die volgens mij levensmoe is, Flux loopt hier tenslotte ook rond, hij wandelt achter de halve dag parmantig door mijn tuin of door die van de buren.

1 dennetje…Vrijdagvond ik dat het tijd was om de bakken bij de voordeur aan te pakken. Bij de bloemist kocht ik twee leuke gedraaide dennen. Helaas, thuis gekomen bleek dat ik te weinig potgrond had en ik kon dus pas 1 bak voorzien van een dennetje. Zelfs hier had ik eigenlijk al niet genoeg grond voor.

2 dennetjes…Ik houd echter niet van half werk, wat ik in mijn hoofd heb, heb ik nog niet in mijn kont en ik vond dat ook het andere dennetje netjes geplaatst moest worden. Ik maakte dus nog even gebruik van de koopavond en haalde op de woonboulevard nog een paar zakken grond. Zeg nou zelf, twee van die boompjes ziet toch veel netter uit?!

Nieuwe Ray-Ban…En zaterdag kwamen dan EINDELIJK de glazen voor mijn nieuwe bril binnen. Jeetje, mijn geduld is wel heel erg op de proef gesteld!!! Maar geduld wordt beloond, ik vind hem nog steeds waanzinnig leuk. Helaas zag geen hond vandaag dat ik een andere bril op had. “Hij is toch bijna hetzelfde dan je vorige bril?” Echt niet!!! De vorige was smal, deze is ‘hoger’, de vorige was bruin gevlamd, deze is matzwart, etc. Duidelijk mensen die er geen verstand van hebben, hihi…
Ik ben er in ieder geval weer blij mee!!!

Na afgelopen dagen erg veel te hebben gewerkt heb ik vanaf donderdag lekker 4 dagen vrij. Het weer zal dan wel weer waardeloos zijn, maar ik vermaak me wel. Ik wens jullie alvast een hele fijne week!!!

Groetjes Zomer