Alweer een weekje voorbij. En een week met heerlijk weer, de zomer is nu echt begonnen!!!

Apple Watch Case…Afgelopen week ontving ik twee cases ter review voor mijn Apple Watch. Vooral met deze, de Spigen Thin Fit, ben ik erg tevreden. Het ziet er lekker stoer uit en mijn Watch is nu beschermd mocht ik onverhoopt ergens tegenaan stoten of langs schuren. Altijd een prettig idee bij een kostbaar artikel.

New bracelet…Ik vind het nog steeds leuk om aparte armbandjes te dragen en ik liet een kennisje weer een leuke Ibiza-armband maken. Deze keer een witte omdat deze goed bij mijn Apple Watch past. Uiteraard met een gitaartje, dat is een hobby die ik absoluut niet meer zal laten vallen. Ziet er leuk uit vind ik. Nu nog iets bruiner worden, dan steekt het lekker af.

Zomer!!!Vrijdag beloofde het een loeihete dag te worden en ik was al vroeg in mijn tuintje in de weer om alles klaar te maken voor een lekker dagje. Hangmat in de standaard, kussens in de stoelen en de parasol om een beetje in de schaduw te kunnen liggen. Ik kan me dan echt verheugen om lekker languit in de hangmat te liggen lezen. Heerlijk!!!

Buiten eten…Niets is lekkerder dan lekker in de tuin eten, dat geeft mij echt het ultieme zomergevoel. Ik nam lekkere koude schotel en een paar salades mee van de lokale slager. Vers broodje erbij met wat humus en tomaatjes… Lekker fris met dat warme weer!!!

Instant sneaker cleanerToen ik laatst mijn Vans kocht kreeg ik via een oud-collega een geweldige tip. Bij de Foot Locker verkopen ze ‘Instant Sneaker Cleaner’, een spuitbus om je sneakers weer schoon te maken. Ik testte het vrijdag even en het werkt echt perfect. Zolen inspuiten, even laten intrekken en uitborstelen met de dop van de fles en schoonvegen met een natte doek. De zolen zijn weer nagenoeg spierwit!!! Dit is een blijvertje…

Hot!!!De temperatuur liep vrijdag aardig op in mijn tuintje, zelfs onder de tent, in de schaduw, was het op een gegeven moment ruim 36 ºC. Op deze foto is het in de volle zon al bijna 40 ºC, maar het is uiteindelijk nog opgelopen naar 46 ºC. Ik klaag niet, ik vind het heerlijk als het zo warm is!!!

Nieuwe Vans;Gisteren bestelde ik nog maar een paar nieuwe Vans, je kunt tenslotte nooit genoeg schoenen hebben. Een tijdje geleden zag ik ze voorbij komen in een documentaire en ik heb echt alles ‘gewone’ winkels bezocht, maar nergens te krijgen. Dan maar bestellen via Zalando, hoe verschrikkelijk ik die reclames ook vind… Hopen dat ze snel in huis zijn!!!

Let's grill…Dit weekend stond helemaal in het teken van de bbq. Gisteren vergat ik een fotootje te maken, maar vandaag was ik er wel op tijd bij. Heerlijk om lekker met zijn allen buiten te zitten, een beetje te kletsen en ondertussen een paar lekkere hapjes te verorberen. Mag het nog lang zulk weer blijven zodat we nog vaak kunnen barbecueën?

Komende week is weer een week met maar 3 werkdagen. Aanstaande dinsdag hebben we een bijeenkomst op het Amerikaanse Kerkhof in Margraten. Studenten van de school waar ‘mijn’ geadopteerde soldaat heeft gestudeerd komen naar Nederland om kennis te maken met de adoptanten. Er staat een heel programma gepland met ontvangst door de burgemeester en alles. Belooft een leuke dag te worden!!!
En voor de rest? Ach, dat lezen jullie volgende week zondag wel weer…

Groetjes