Boeken lezen, filmpjes kijken en werken, veel meer heb ik niet gedaan deze week. Wat er dus weer in resulteert dat ik maar weer 3 foto’s heb…

Maar goed, de animo op mijn blog is de laatste tijd ook niet echt om over naar huis te schrijven, dus ik weet eigenlijk niet zo goed of ik nog wel door moet gaan. Ik zie wel dat mensen langskomen, maar een reactie geven, ho maar… Dat maakt het een stuk minder leuk moet ik zeggen. Maar goed… Deze week dus wel nog een blogje.

Nieuw bandje besteld…Een vriendin kocht deze week ook een Apple Watch en ging op zoek naar een paar extra bandjes. Ik zocht vrolijk met haar mee en kwam ineens een wel heel leuk bandje tegen. Vrolijk, leer en in iedere maat te dragen die je wilt. En nog beter? Het kost weer eens geen drol op eBay!!! Ik moet nog even geduld opbrengen, maar hoop hem in ieder geval deze maand nog te ontvangen.

Nieuwe smaak proberen…Ik nam een nieuwe smaak chips mee van de winkel. Ik proef van alles, maar absoluut geen hamburger. Begrijp me niet verkeerd, hij is niet echt vies, maar ik ga er geen nieuwe zak meer van kopen. Nee, geef mij maar lekker Heinz Tomato Ketchup, lekkerste chips die bestaat!!!

Kwijl…Vanmiddag bezocht bezocht ik samen met mijn buurvrouw ‘Wheels ’n Bites’ in Heerlen. Een klein food truck festival met ernaast ook de mogelijkheid om je oldtimer te showen. Veel mooie auto’s, maar de T1 is toch absoluut mijn favoriet. Later als ik groot ben… Oh wacht!

Dat was dus de week alweer en de zomervakantie komt steeds dichterbij. Nog 5½ week… Als ik dan net zo’n weer heb als vandaag, top!!!

Groetjes