De laatste week van de lente is voorbij. Vanaf morgen begint de meteorologische zomer, en mensen, wat ben ik daar hard aan toe!!! 

White sport band…Zijn jullie mijn nieuwe Apple Watch al beu? Hihi, daar komt ie weer. Deze week kreeg ik nog een leuke aanbieding om een wit bandje te kunnen kopen en dat deed ik natuurlijk graag.
Woensdag lag het pakketje in de bus en ik moest het bandje natuurlijk meteen bevestigen.
Heel eerlijk, ik vind hem mooier dan het lime groene bandje… Dit ziet er iets chiquer uit, voor zover dat mogelijk is met een sportbandje. Het groene bandje zal ik beslist ook nog dragen, want dat is natuurlijk wel een lekker zomers kleurtje.

2015-05-29 10.56.57Ik maakte weer eens een foto van alle spullen die ik op een dag meesleep. Als ik het zo bekijk is het best wel veel, maar moest er inmiddels niet aan denken dat ik een van deze dingen niet bij me heb. Zo handig om altijd een pen bij de hand te hebben, een USB-stick om even snel bestanden uit te wisselen of een zakmesje om iets te openen.

Deze week kreeg ik van mijn gitaarleraar het SD-kaartje mee met de foto’s van de uitvoering. Pap had de hele middag met het fototoestel rondgelopen (Hihi, dat was gelukkig wel gelukt) en heeft echt een paar hele leuke en mooie foto’s gemaakt.
Ik stond er zelf uiteraard ook een paar keer op en vond ze leuk genoeg om ze als #latergram te posten.

2015-05-31 18.11.39

2015-05-29 21.12.10Ik vind het nog steeds leuk om dingetjes te knopen van paracord (Ik nam gisteren weer een lading mee van de Action). Deze week knoopte ik een heel simpel bandje… Gewoon een infinity knoop in het midden en middels twee schuifknoopjes kan ik de grootte van het bandje instellen. Lekker vrolijk kleurtje, steekt mooi af tegen het witte horlogebandje.

2015-05-30 15.08.22Zaterdag ging ik even op bezoek bij vriendje Roy. Hij was echter druk in de tuin, dus ik ‘ontvoerde’ zijn jongeste dochter even om gezellig te gaan shoppen in de Makado. Heerlijk… Noëlle vindt het ook leuk om bij budgetwinkels te snuffelen, dus we hadden het heel gezellig met zijn tweetjes. Scoorde ze ook nog een leuke zonnebril bij de Action en die moest natuurlijk even op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

2015-05-31 13.25.38Over een pen gesproken die ik iedere dag bij me heb. Ik vind de uitschuifbare pennen van Zebra echt geweldig. Als ze in elkaar geschoven zijn ze klein genoeg om makkelijk in je broekzak te kunnen stoppen. Nu heb ik een nieuw model, de Expandz, helemaal van metaal en iets robuuster dan zijn voorganger. Als de pen is uitgeschoven heb je ook echt een fatsoenlijke pen vast met een flinke grip. Die gaat waarschijnlijk het meeste in de broekzak verdwijnen!

En wat heb ik zin in komend weekend!!! De voorspellingen zijn echt geweldig, eindelijk wordt het zomer. Ik heb zaterdag al met vriendinnetje Cindy afgesproken om bij haar lekker in de jacuzzi te chillen en lekker te barbecueën. Laat dat zonnetje maar knallen, ik heb er zin in!!!

Groetjes