Een ziekteweekje en derhalve dus ook maar een paar fotootjes. Vanuit bed en vanaf de bank valt er nu eenmaal niet zo veel te fotograferen…

Vandaag is de meteorologische zomer begonnen en dus is mijn site ook weer opgeleukt met de zomerheader. Nu hopen dat het weer zich ook nog aan gaat passen, dan is de zomer pas echt begonnen!!!

QiclipsDonderdag was het Hemelvaartsdag en hier in het zuiden betekent dat voor mij dat ik dan een bezoekje breng aan de braderie in Hoensbroek. Ik kocht alvast een vaderdagcadeautje en een setje Qiclips. Dit zijn klemmetjes die je op je vingers moet zetten. Door deze drukpunten zouden je slijmvliezen moeten slinken en je zou dus minder last moeten hebben van een verstopte neus. Je krijgt twee weken de tijd om te testen. Werkt het niet, dan mag je ze terugsturen en krijg je je geld retour. Het kan natuurlijk aan mijn voorhoofdsholteontsteking liggen, maar op dit moment merk ik er nog geen bal van. Ben bang dat ik ze volgende week weer gewoon retour ga sturen.

Pasta con salmoneNa zo’n dagje slenteren krijg je best wel honger, dus ’s avonds maakte ik een snelle pasta klaar met een zalm-roomsaus.
Bij de Aldi krijg je tegenwoordig ‘Crème Noblesse’, een soort roomkaas voor op je brood. De versie met zalm is dus ideaal om een romige saus te creëren. Uitje en knoflook fruiten, blikje zalm erbij, de roomkaas en op smaak brengen met peper en zout. Heel makkelijk en toch erg lekker!!!

Leesvoer

Volgens mij ligt het aan de gigantische problemen die ik op dit moment met de hooikoorts heb. Donderdagavond kreeg ik gigantische hoofdpijn en ben dus ook op tijd naar bed gegaan. Vrijdagochtend werd ik wakker en werkelijk alle holtes zaten dicht en de hoofdpijn was totaal nog niet gezakt. Ik had weer eens een voorhoofdsholteontsteking te pakken. Zo extreem dat ik inmiddels al tig keer een bloedneus heb gehad en echt gigantisch veel heb geslapen om zo te pogen van mijn hoofdpijn af te komen. Tussendoor lekker languit blijven liggen en gelezen. Zoals je al in mijn vorige blog hebt kunnen lezen was mei een super leesmaand, maar dat komt alleen al omdat ik de afgelopen dagen 3 boeken las. Maar ja, wat moet je ook als je maar een beetje in bed en op de bank hangt? Boek nummer 25 las ik dinsdag al voor de nachtdienst.

Ik hoop dat ik me morgen weer een beetje beter voel. Ik heb deze blog echt met 26 tussenpozen geschreven, lang achter de Mac zitten is nog niet zo’n succes. Ondertussen amuseer ik me ook nog een beetje met spelletjes op de iPad. Ik heb, heel fout, Hay Day gedownload, dus ik heb er waarschijnlijk weer een nieuwe verslaving bij. Kijken of ik nog iOS-vriendjes kan vinden die ook spelen…

Groetjes Zomer