Alweer een week voorbij!!! Dagen gaan zo snel dat ik af en toe echt even terug moet lezen op Twitter wat ik allemaal gedaan heb. Maar, ik heb weer een paar foto’s voor jullie!!!

Wandje klaar…Helaas, het dak van de overkapping lekt nog steeds een beetje… De aannemer springt volgens mij bijna uit zijn vel, maar hé, de steigerhouten wand is geplaatst!!! Inmiddels zijn de plint en de hoekstrip ook geplaatst, dus dat ziet er in ieder geval perfect uit! Rest nog het plafond als we het dak eindelijk waterdicht krijgen… Het duurt even, maar uiteindelijk wordt het wel een heel fijn plekje!!!

Memorial Day 2016… Selfie Memorial Day 2016…

Memorial Day is altijd het jaarlijkse uitje met mijn vader. Helaas was het dit jaar iets korter omdat het gewoon erg slecht weer was. Pap had sowieso nog een afspraak, dus de ceremonie hebben we niet afgewacht. Maar beide soldaten zijn weer van een bloemetje voorzien en ik heb volgens mij een paar mooie shots voor de vlog kunnen maken.

Pizza Carbonara…Vanmiddag deed ik eventjes boodschappen en bij de Plus bleken de pizza’s van Ristorante in de aanbieding te zijn. Die smaken altijd prima, dus ik nam er een aantal mee en ontdekte ook nog een nieuwe smaak. Pizza Carbonara is lekker!!!

En de week is dus weer voorbij. Komende week weer een aantal dagen werken en dan lekker lang weekend. Gisteren moeten werken, dus hier was het een beetje een ‘gebroken’ weekend. Ik begin langzaam af te tellen naar de vakantie!!!

Groetjes