Heerlijk, een week waarin ik lekker veel vrij was, het zonnetje prima meewerkte en ik weer een berg boeken verslond. Kan het svp iedere week zo zijn, ik kan hier optimaal van genieten!!!

Hallo lente!!!Maandag was alweer mijn 8e werkdag op rij en na 4 uurtjes hield ik het lekker voor gezien. Ik reed naar huis, zette mijn hangmat en de parasol op, gooide een lekker cd’tje via Spotify over de luidspreker en installeerde me heerlijk met mijn eReader in de tuin. De nieuwe cd van Gerard Ekdom, Gerard Ekdom’s BBQ Box 2014, is uit en zorgt weer voor lekker zomerse klanken.

Ik ben PelgrimIk las weer een superdik boek uit, maar liefst 732 bladzijden. In mijn maandoverzicht van gelezen boeken zal weer een review verschijnen, maar ik kan nu al verklappen dat dit een van de beste boeken is die ik in lange tijd gelezen heb. Jeetje, wat is dit verhaal geniaal in elkaar gezet.

Aardbeitjes!!!Nu het weer warmer wordt moet ik dus ook weer braaf de plantjes water geven. (Hoewel dat maandag uiteindelijk overbodig bleek, er is echt nog een giga hoosbui uit de lucht gevallen.) Bij nadere inspectie van mijn aardbeienplantje zag ik eindelijk vruchtjes verschijnen!!! Heerlijk, niets lekkerder dan verse aardbeitjes uit eigen tuin. Die smaken toch het allerlekkerste, zal zeg ik het zelf…

Bewolkt…Dinsdag had ik echt een dagje vrij en vol goede moed installeerde ik me weer in de tuin. Hmmm, op een gegeven moment kwamen er wel heel grote wolken aandrijven en uit voorzorg heb ik alles maar binnen gezet. Maar… Een mensen krijgt wat ze verdient en een dik uur later waren alle wolken verdwenen en stond er weer een stralend zonnetje aan de hemel. Uiteindelijk dus toch weer lekker in de tuin kunnen vertoeven…

Heller…Woensdag en donderdag mocht ik weer twee daagjes aantreden op het werk en dus werd het vrijdag wederom tijd om met een boekje op de bank te kruipen. Het weer was een beetje vreemd en ik bleef lekker in mijn joggingbroekje binnen hangen. Ach, zo’n bankje is ook lekker hoor. Ik las boek 23 van dit jaar alweer uit, Heller van Michael Berg. Ik lijk de laatste tijd bijna alleen maar goede keuzes qua boeken te maken, alweer een supergoed verhaal!!!

Clash of ClansClash of Clans, hoe verslaafd kun je zijn aan een spelletje. Het staat nu al bijna een jaar op mijn iPhone en nog steeds probeer ik iedere dag mijn dorp uit te breiden en te versterken voor de aanvallen van buitenaf. Ik zit in een leuke groep die prima samenwerkt, waardoor het spel nog en tikkeltje leuker wordt. Doordat ik geen Facebook heb is het iets moeilijker om bekenden te vinden. Dus, voeg me even toe in Game Center met de naam ‘Serena Cloos’ (Hoe verrassend…) en misschien kunnen we ook nog andere spellen tegen elkaar spelen…

Prinses in de polderTja, het wordt bijna saai… Zaterdag was ik alweer in alle vroegte wakker en omdat de krant nog niet online stond begon ik maar weer in een nieuw boek. Dit keer had ik zin in een lekker luchtig boek en ik koos voor Prinses in de polder van Astrid Harrewijn. Tussendoor deed ik nog boodschapjes en draaide ik een lading wasjes, maar tegen het middaguur was ook boek 24 van dit jaar alweer versleten. Ik ben al bijna op de helft van mijn doel, misschien dat ik er dit jaar weer overheen ga. Ik stelde net als vorig jaar het doel in op 50 boeken, maar toen las ik er ook 62…

NespressoHeerlijk, ik ben nog steeds fan mijn Nespresso. Zo lekker om ’s avonds lekker op de bank te ploffen met een grote latte macchiato. Ik heb nog steeds cups met een karamelsmaak, eens kijken of ik deze ook weer kan krijgen om dadelijk als het heel warm is weer lekker frappuccino mee te maken.

Memorial Day

Zondag was het Memorial Day. Sinds vorig jaar ben ik ook officieel adoptant van een naam op de Wall of the Missing, Robert L. Clausen. Pap heeft al een aantal jaren een graf. Samen gingen we onderweg om een bloemetje te leggen en een gedeelte van de ceremonie bij te wonen. Onderweg hadden we al lol in de auto toen we probeerden om een goeie selfie te maken. Hij is geslaagd vind ik!!! Heerlijk hoor, zo’n vader-dochter dag…
Uiteraard moesten de ‘statieportretten’ weer gemaakt worden. We moeten natuurlijk wel aan kunnen tonen dat we er ook daadwerkelijk zijn geweest.

Panorama

Het blijft altijd een indrukwekkend iets als je dat veld vol met kruizen en davidsterren ziet. Het is geen Instagram foto, maar ik vond dat deze panoramafoto die ik maakte hier niet mocht ontbreken.

Elvis was here…Toen we genoeg hadden van de ceremonie (We hadden een houten kont van het zitten op de tribune) zijn we weer lekker op ons gemakje naar de auto gewandeld. Onderweg kwamen we een wel heel gave auto tegen. Het kan toch niet anders dan dat Elvis er was!!!

MagnumOm de dag af te sluiten vond ik dat ik mezelf wel mocht verwennen en maakte nog even een wandelingetje naar de friture. Want zeg nou zelf, wat is er met dit weer nog lekkerder dan een ijskoude Magnum?
Verwennerij!!!

 

Komende week weer een normale werkweek met als onderbreking Hemelvaartsdag. Hopen dat het een beetje goed weer wordt zodat ik lekker over de braderie kan slenteren. Verder niet veel schokkends op de planning. Wat er verder gebeurt lezen jullie volgende week wel weer!!!

GroetjesSerenaLente