Gratis apps, spaaracties, reviews, shoppen. Het zit er allemaal in deze week, ik ben weer voorzien van een hele lading nieuwe spulletjes… Lezen jullie weer mee?

Biker boy…Voor het werk ben ik samen met een collega bezig om een presentatiefilm te maken en dinsdag gingen we met zijn tweetjes op pad om in Valkenburg een paar mooie shots te maken. En soms kom je dan hele grappige dingen tegen zoals deze biker boy die wel heel stoer op een bruggetje bij de Geul stond.

AmpliTube…Misschien wel een leuke tip voor de muzikanten/gitaristen onder ons. Deze week kreeg ik een vriend de tip dat de app AmpliTube nu gratis verkrijgbaar is in de App Store. Normaal kostte de app rond de € 20,-, maar aangezien er een nieuwe versie op komst is wordt deze nu gratis aangeboden. Je hebt wel een iRig, of een soortgelijk apparaatje nodig om je gitaar aan te sluiten. Echt ideaal, kabeltje aan de iPad, gitaar aansluiten, luidsprekertje en je kunt echt overal spelen. Er zitten diverse amps en stomps in de app, dus voor iedereen is er wel een klank die hem of haar aan zal spreken. Hij is overigens ook verkrijgbaar voor de iPhone.

Eerste oogst…Het moestuintje begint hier inmiddels al behoorlijk uit te lopen en vrijdag kon ik dan mijn eerste ‘oogst’ binnenhalen. De radijsjes hebben een beetje een vreemde vorm, maar daarom smaken ze niet minder lekker. Ze waren heerlijk op een boterhammetje met kaas.
Inmiddels heb ik weer  een nieuwe lading verpot, hopen dat deze ook weer zo lekker zullen zijn…

Compleet!!!Vorige week haalde ik al een paar spulletjes van de Gardena actie bij de Plus en deze week kwamen ook de laatste spulletjes die ik wilde hebben binnen. Ik haalde woensdag al de steel op en vrijdag vertelde de buurvrouw dat ze de nieuwe spulletjes op aan het hangen waren. Meteen even gaan kijken en ik nam deze spulletjes nog mee. Maar goed trouwens dat ik meteen ben gegaan, gisteren bleek alles al op te zijn.
Nu heb ik eindelijk fatsoenlijk gereedschap om mee in de tuin te werken. Ik had vaak van die spulletjes van de Aldi en de Action en zo, maar met zoiets blijkt toch maar vaak dat goedkoop ook wel een duurkoop is.

New EDC…Zaterdagochtend had ik even zin om te shoppen en reed naar de Designers Outlet in Roermond. Uiteindelijk vond ik niet echt iets van mijn gading, maar ik kwam wel langs de Victorinox winkel. En ja, als het over EDC items gaat heb ik een zwak, ik moest dus even naar binnen. Heerlijk die prijzen in de outlet winkel, ik was al langer op zoek naar een usb-stick van Victorinox en hier kosten ze zo ongeveer de helft van wat ze normaal kosten. Zag ik ook nog een schattig zakmesje liggen, moest ik die ook maar meenemen.

Wooden Made…

Ik schreef er gisteren al een blogje over, ik ontving een zonnebril van Wooden Made om een review over te schrijven. Vandaag ook in de auto gedragen en hij is erg prettig qua kijken. Hihi, kreeg op Instagram al te horen dat ik wel erg serieus kijk op deze foto!!!

Luxe brunch…Zondagochtend vond ik dat ik mezelf wel eens mocht verwennen. Ik reed naar de Lidl en ging lekker uitgebreid boodschappen doen voor de komende week. Ik nam ook een paar lekker verse broodjes mee en lekker broodbeleg (kan ik meteen weer lekkere trommeltjes maken voor komende week)…
Inmiddels was het al ruim 11 uur geweest en ik maakte een lekker uitgebreide brunch voor mezelf. Hmmm, zo lekker!!!

Komende week staat er weer een ‘gewone’ werkweek op de planning. Geen feestdagen die het onderbreken of iets dergelijks… Hihi, weer even wennen om 4 dagen achter elkaar aan te moeten treden. Ach, we zijn met een leuk project bezig, dus de tijd zal wel voorbij vliegen…

Groetjes