Een wel heel erg drukke werkweek… Ik ben inmiddels al zeven dagen aan het werk en morgen mag ik er nog een achtste dienst aan vastplakken. Tussendoor heb ik toch nog kans gezien om een paar fotootjes te maken.

Broodje shoarma…Van de Aldi nam ik gekruide kipshoarma met paprika mee. Maandagavond gooide ik deze in de pan, mikte er een zakje sla over en de Turkse knoflooksaus van de Aldi (Ik kom er maar niet over uit hoe lekker die is) en frommelde alles in een pitabroodje. Makkelijk en snel klaar, maar wát lekker!!! Eerste keer dat kipshoarma meenam, maar zeker weten niet de laatste keer… Nu is shoarma natuurlijk niet zo heel gezond, maar het feit dat het kip is maakt het al ietsje minder erg toch? Hihi…

Signature LiteDinsdag ging ik even naar een winkel waar ik een vaderdagcadeautje had gezien (Ik vertel nog niet wat, hier lezen ook nieuwsgierige vaders mee). Helaas hadden ze het artikel dat ik wilde kopen even niet meer op voorraad, maar ik zag wel een schattig klein zakmesje als sleutelhanger. Ik kan er niets aan doen, ik heb nu eenmaal een zwak voor zakmessen. Dit zakmes, de Vitorinox Signature Lite SliverTech, is voorzien van een ledlampje, een pen (!!!), een mesje, een schaartje en een vijl/schroevendraaier. Altijd handig om bij je te hebben, dus kon hem niet laten liggen…

Wegwerkzaamheden…Hier in het dorp zijn ze al sinds september aan de riolering aan het werken. Naar de winkel gaan is een complete onderneming en iedere keer stuit je wel weer ergens op een wegafsluiting. Helaas zijn ze nu ook begonnen in de omgeving waar ik woon. Afgelopen weken was het al een herrie vanuit de zijstraat en de straat hier achterom en sinds twee weken zijn ze ook in mijn straat bezig. Echt geweldig zo’n bouwput voor de deur!!! Nu kan ik de auto nog achterom op mijn oprit zetten, mits de overige bewoners hun auto zodanig parkeren dat ik ook nog daadwerkelijk het pad in kan rijden. Ik zal blij zijn als alles weer gewoon bestraat is, kan geen graafmachine meer horen of zien!!!

Zen…Eindelijk, de zon laat zich weer van haar goede kant zien en het is weer heerlijk om lekker in de tuin te kunnen zitten/liggen. Aangezien ik meestal vroege dienst draai en de tuin op het zuiden heb kan ik bij thuiskomst nog altijd lekker van het zonnetje genieten. Ik installeerde me gisteren nog even op het ligbed in de tuin en ook Flux kwam gezellig naast me liggen. Ik kan altijd jaloers worden als ik zie hoe heerlijk hij ligt te relaxen. Zeg nou zelf, hij ziet er toch helemaal zen uit?

Loom armbandje…Loom armbandjes… Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar blijkbaar is het ineens een gigantische rage geworden bij kinderen. Op Instagram zag ik al diverse foto’s voorbij komen van allerlei kleuren bandjes en een vriend/collega had deze week ook ineens zo’n bandje om. ‘Hoe kom je daaraan?’ ‘Nou, onze dochter maakt die!!!’ Beetje op en neer sms’en, kleurtjes uitkiezen en een uur later kreeg ik een berichtje dat Britt mijn bandje klaar had. Vandaag kreeg ik hem dan ook in handen, perfect passend bij mijn horloge. Dankjewel Britt!!!

Na een werkweek van 8 dagen mag er de week daarna natuurlijk wel iets minder gewerkt worden. Dinsdag heb ik in ieder geval al een dagje vrij en ze voorspellen echt heerlijk weer. Kan me nu al verheugen op een dagje in de zon liggen met een boek. Zondag is het Memorial Day en ga ik met pap naar de Amerikaanse Begraafplaats om hier onze geadopteerde soldaten te bezoeken en de ceremonie bij te wonen. Vorig jaar vond ik het al erg indrukwekkend, alleen hopen dat het dit keer iets beter weer zal zijn!!!

GroetjesSerenaLente