Alweer op de helft van januari… Wat gaat dat snel hè? Zo snel dat ik de helft van de tijd vergeet om ergens een foto van te maken. Maar, het lukt toch iedere week nog om een klein blogje online te zetten…

Birthday time…LOL, ik dacht een screenshot te nemen van mijn birthday time. Helaas, ik was een beetje in de bonen. Op deze manier heb je namelijk een probleem als je na de 23e jarig bent. Ik ben 20 juli jarig en de goede tijd zou dus 07.20 uur moeten zijn, maar daar vergat ik steeds een screenshot van te maken.
Ach ja, jullie snappen het idee…

Verse bloemen…Met dit trieste weer is het fijn als je het voorjaar een beetje in huis kunt halen. Mijn bos amaryllissen was nu echt op en ik haalde gisteren even een nieuwe bos bij de bloemist. Nog een beetje extra groen erbij zodat het allemaal iets voller uitziet in de vaas.

Perfecte macchiato…Mooi hè, die laagjes? Dit is mijn perfecte latte macchiato karamel. Ik kreeg al de vraag hoe ik dat nu doe…
Heel simpel, scheutje karamel siroop van Monin, daarna de opgeschuimde melk en dan pas de espresso. Ik drink normaal trouwens altijd mijn koffie met 2 zoetjes, maar door die siroop hoeft dat meer. Mijn favo warme drankje… Easypeasy!

Morgen is Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar, zegt men… Ik heb er zelf nooit echt last van, maar vind januari wel altijd een ontzettend langdradige maand. Vanaf maart begint het weer leuk te worden, klok vooruit, de dagen weer iets langer.
Gisteren sneeuwde het hier ook een beetje, gelukkig bleef het niet liggen. Dat mensen daar blij van kunnen worden, in Nederland is dat toch helemaal niet leuk? Het verkeer ligt meteen op zijn gat, alles wordt een rotzooitje… Nee, doe mij maar lente!!!!

Groetjes