Beetje later dan normaal, omdat ik de blog in etappes heb geschreven. Was zelfs bijna vergeten om hem online te zetten. Aan het einde van de blog lezen jullie wel waarom. Het belangrijkste? Hij staat weer online en straks zijn jullie weer helemaal op de hoogte van het verloop van mijn week…

#SR15…Zoals jullie wellicht wel weten komt het Glazen Huis volgend jaar naar Heerlen. En laat dat nu mijn werkplaats zijn…
Een collega is al begonnen met het inzamelen voor het goede doel en heeft een hele lading speldjes laten maken. Uiteraard kocht ik ook meteen zo’n speldje, leuk voor op de rugzak. Als het goed is komt er binnenkort een website online waar je de speldjes kunt bestellen. Zodra dit bekend is zal ik het hier natuurlijk ook even laten weten.

Workspace…En over collega’s gesproken… Deze week begon ik natuurlijk ook op de nieuwe afdeling. De tweede dag kreeg ik samen met een collega een eigen kamer en die richtten we even helemaal naar onze smaak in. ‘Plantje’, dubbele schermen en natuurlijk de houder voor de tablet. Eindelijk een eigen ruimte waar de verwarming uit mag en het raam open kan staan (Het is bij ons in het gebouw gemiddeld 23,5 ºC in de winter, echt niet lekker).
Het werk is heel interessant en de eerste week is me prima bevallen. Ik kwam ’s avonds wel echt kapot thuis. Er komt zoveel info op me af dat de stoom bijna uit mijn oren kwam. Het is nog even wennen aan de werkwijze en de systemen, maar ik weet zeker dat dat goed zal komen.

Pavoscreen…Vorige week schreef ik al dat ik bij Appletips een Pavoscreen had gewonnen voor mijn iPhone 6. Afgelopen dinsdag  kwam deze dan eindelijk binnen en ik wilde hem natuurlijk meteen installeren. Schermpje van de iPhone schoonmaken, folie lostrekken en de mal over het toestel duwen. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo snel een protector geïnstalleerd.
Ik ben echter niet helemaal tevreden. Aan de randen blijft er lucht onder de protector zitten en die is met geen mogelijkheid weg te vegen. Zelfs nu, na 5 dagen is het nog niet weggetrokken. Ben benieuwd hoe lang ik hem laat zitten, ik weet zeker dat me dat gaat storen…

Hihi… Na mijn geocache route van vorige week zat ik niet alleen onder de modder, mijn auto was ook onherkenbaar. Zelfs collega’s spraken me er op aan. Tja, het is echt te vies weer om buiten uitgebreid de auto te gaan wassen, dus reed ik maar even door de wasstraat. Als ‘Bella’ dan weer helemaal schoon is ben ik toch altijd weer happy met mijn autootje.

Carwash…Fataal weekendHelaas heb ik weer een slijmbeursontsteking in mijn schouder en was ik dus genoodzaakt om het dit weekend heel rustig aan te doen. Tja, en hoe kan dat dan beter dan met een boek op de bank?
Ik kreeg van collega’s de tip om de boeken van Patricia Cornwell eens te lezen en die tip bleek goud!!!
Het eerste deel van de serie van Kay Scarpetta is uit en deel 2 is ook al voor de helft verslonden.
Boek 1 van 2015 is een feit, de kop is er af!!!

Inmiddels sta ik stijf van de Diclofenac omdat de pijn even niet meer te verdragen was. Als het morgen niet beter is toch maar een bezoekje aan de huisarts brengen, dit is echt niet leuk meer…
Hopen dat het me niet nekt, heb een drukke agenda deze week, zowel zakelijk als privé. Kan het even niet gebruiken!!!

Groetjes