En zo is ook de tweede week van het jaar alweer voorbij en is alles weer in een rustig vaarwater gekomen. De eerste werkweek is weer achter de rug en iedereen is (Godzijdank!) klaar met de nieuwjaarswensen.

Films

Deze week was er echt geen bal op tv en keek ik bijna iedere avond gewoon een film die ik in mijn eigen ‘videotheek’ had staan. ‘Prisoners‘ was echt een waanzinnig spannende film waarvan ik halverwege niet wist of ik hem nu wel of niet goed moest vinden, er zaten wel behoorlijk wat freaky scenes in. Van ‘Gravity‘ weet ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Maar twee spelers gedurende de hele film en ik vond het verhaal eigenlijk een beetje vergezocht. ‘Frozen‘ daarentegen is weer een geweldige film. Ik ben gek op Disney en de tekenfilms worden iedere keer weer een beetje mooier. Tja, en je kunt niet anders dan verliefd worden op Olaf en Sven, wat een lieve vriendjes!!! De beste film vond ik denkelijk wel ‘Captain Phillips‘, een film met Tom Hanks welke het waargebeurde verhaal vertelt van de kaping van een schip door Somalische piraten. Wow, ik was behoorlijk onder de indruk, wat een held!!! Laatst had ik in de bioscoop een voorstukje gezien van ‘Escape Plan‘ en ook deze mocht ik aan mijn videotheek toevoegen. Ach, best een grappige film met Stallone en Schwarzenegger, er zit wel humor in. Verder keek ik ook nog ‘Parkland‘, over de gebeurtenissen direct na de moord op Kennedy. Mwah, vond hem een beetje tegenvallen…

iMusic MutsIn overleg met MobileFun mocht ik weer een artikel reviewen. Deze keer werd het de iMusic Muts, een muts die je hoofd uiteraard lekker warm houdt en ook meteen ingebouwde speakertjes heeft zodat je ook lekker naar je muziek kunt luisteren.
Helaas miste de muts het vliegtuig en kan ik de review dus nog niet schrijven. Met een beetje geluk moet hij morgen in huis zijn. Hopen dat de bezorger van DHL mijn briefje leest en het pakket even bij de buurvrouw afgeeft.

Voorjaar?Die muts hadden we afgelopen week overigens totaal niet nodig. Wat een hoge temperaturen werden er voor deze tijd van het jaar gemeten, ik vond het heerlijk!!! De natuur is er denkelijk ook een beetje door van slag, mijn hortensia staat gewoon al vol in de knop. Misschien dat ik hem toch maar binnen moet gaan zetten, met de voorspellingen van volgende week ben ik bang dat alles kapot zal vriezen. Nee, van mij mag dit weer lekker zo blijven, zonnetje, niet koud, heerlijk!!!

Runkeeper PebbleZaterdagmiddag ging ik met de buurvrouw en nog een kennisje een stukje wandelen. Helaas waren we nog niet zo lang onderweg toen het al begon te regenen en buienradar meldde op dat moment ook niet veel goeds meer. Ik testte voor de eerste keer de combinatie met de app Runkeeper en mijn Pebble. Tijdens het wandelen had ik dus steeds keurig netjes de afstand in beeld zonder steeds mijn iPhone uit mijn broekzak te hoeven halen.  Ach, ondanks de regen liepen we toch nog een rondje van 4,24 km. Die zitten in ieder geval alweer in de benen!!!

NatostrapVanochtend was ik waanzinnig vroeg wakker. Ik was gisteren al erg vroeg in slaap gevallen en lag dus al om 05.15 uur om me heen te kijken. Tja, veel te vroeg om op te staan, dus dan ga ik maar een beetje surfen. Op oudjaarsdag bestelde ik een nieuwe natostrap voor mijn Pebble, maar helaas stuurde de verkoper het bandje dat ik al had en ben ik nu dus nog steeds aan het wachten op het goede bandje. Ik mocht overigens het verkeerd bezorgde bandje wel houden, dat is dan weer een nette service. Voor een paar euro kun je echter nooit genoeg bandjes hebben dus ik keek maar weer eens op eBay en kwam deze keer een bandje tegen met een zogenaamde Ducati-streep. Die bestelde ik dus ook maar… Nu kan ik dus nog meer wisselen en het bandje aan mijn kleding aanpassen.

SpiegeleitjeNa een paar uur in bed te hebben liggen surfen begon ik toch wel langzaam honger te krijgen en ik had zin in een spiegeleitje. Voor Kerst had ik een klein pannetje gekregen met de ideale maat voor op een broodje en ik maakte twee heerlijke ‘uitsmijterbroodjes’. Tomaatje erbij, een echt zondags ontbijtje…

 

 

 

Omdat ik vanochtend al zo vroeg wakker was werd het vanzelf een beetje een hangdag. Ik heb lekker languit liggen lezen en heb een beetje tv gekeken. Vandaag gewoon weer op tijd naar bed want morgen staat er weer een nieuwe werkweek voor de deur. Duimen jullie mee dat ik volgende week al mijn pakketjes mag ontvangen?

Groetjes-Serena-schuin-winter