Het dieptepunt is bereikt… 1 foto!!! Misschien komt dat wel omdat Instagram de laatste tijd zo veel aan het vernieuwen veranderen is. 

Heel eerlijk, ik vind de app niet meer zo heel leuk. Helemaal nu de foto’s niet meer chronologisch staan heb ik het idee dat ik de helft mis. Dat heb ik opgelost door de app Grab te downloaden, maar daar kun je weer niet mee posten. Om nog maar te zwijgen over het nieuwe logo…
Stiekem vind ik inmiddels Snapchat stukken leuker, maar vind het minder dat de berichten binnen 24 uur weer verdwenen zijn. Zo mis je nog wel eens iets…

Regelwerk…Maar goed… 1 foto dus en dat is een foto van het plafond in de aanbouw. Afgelopen donderdag kwamen ze het regelwerk plaatsen om later, als de elektriciteit fatsoenlijk is aangesloten, de gipsplaten tegenaan te plaatsen. Het gebeurt in kleine stapje, maar hé, de verbouwing begint langzaam zijn einde te naderen!!!

Hopen dat komende week de stroom aangelegd wordt, zodat de rest ook afgemaakt kan worden. Ik word helemaal gek van alle rotzooi in de tuin, ik wil eindelijk alles klaarmaken voor de zomer!

Groetjes