Een kort overzichtje deze week. Ik deed niet veel schokkende dingen en maakte dus ook niet echt veel foto’s. Ach, dan zijn jullie dit keer ook snel klaar met lezen!!!

Milka ijsje…Toen ik vorige week door de Plus liep zag ik in de vriezer nieuwe ijsjes staan. Ik nam twee versies mee, Milka en Toblerone… Maandag was het heerlijk warm buiten en om af te koelen at ik als eerste  het Milka ijsje. Die ga ik dus absoluut vaker meenemen, wat een ontzettend lekker ijsje!!!

Hosta'sGewoon een mooie foto. De hosta’s beginnen weer uit te lopen en ’s ochtends zitten deze helemaal vol met dauwdruppeltjes. Vanuit de juiste hoek levert dit een prachtig plaatje op…

BookBookIk ben uiteindelijk toch overstag gegaan. Ik miste mijn kleine bijbeltje en het hoesje dat ik een tijdje geleden kocht kon er echt niet aan tippen. Eindelijk zit mijn iPhone stevig op zijn plek, kan ik het hele scherm goed bereiken en heb ik alle belangrijke pasjes binnen handbereik. De BookBook is er weer!!! (Foto’s zijn gemaakt met de iPod, dus de kwaliteit is waardeloos…)

Oma…Op Facebook staat een groep waarin allerlei foto’s van vroeger worden geplaatst. Hierin kwam ik ook een foto tegen van mijn oma op jonge leeftijd. Mooi dat dit nu allemaal kan in het digitale tijdperk, ze blijft fijn in mijn iPhone staan. Ook weer een mooie aanvulling voor mijn stamboom, mooi om te zien dat er bij steeds meer mensen een foto komt te staan…

Saté met lontong…Afgelopen donderdag was het Hemelvaartsdag en dat houdt in dat in Hoensbroek de grootste braderie van Zuid-Nederland staat. Dit keer had ik geen tijd (en ook niet echt veel zin) om zelf te gaan omdat ik moest werken. Gelukkig stond tegenover ons kantoor het belangrijkste kraampje van de braderie. Saté met lontong is gewoonweg een jaarlijks terugkomend genietmomentje!!!

Eekhoorntje…Toen ik gisteren even in mij deuropening stond zag ik ineens in de tuin van opa iets bewegen. Er zat gewoon een eekhoorntje op zijn gemakje. Hij zat er zelfs zo rustig dat ik nog naar binnen kon lopen om mijn iPhone te pakken en naar hem toe kon lopen om een foto te maken. Schattig!!!

 

 

 

Komende week mag ik nog 3 dagen werken en dan heb ik anderhalve week vakantie. Hopen dat de zon weer haar intrede doet en ik lekker veel buiten kan zijn!!!

GroetjesSerenaLente