Was dat een lekker zonnig weekje of niet? Ik heb er in ieder geval optimaal van genoten…

Mini-vakantie…Ik had namelijk het geluk dat ik deze week maar liefst 5 dagen vrij was en het was echt prachtig weer. Een mens krijgt tenslotte wat hij/zij verdient…

Tussen de rotzooi…De overkapping is inmiddels best al goed gevorderd, maar op dit moment is het wachten op de elektriciën. Helaas heeft die deze week vakantie en kunnen ze dus niet verder. Overal in de tuin ligt en staat nu rotzooi, steiger, ladder, balken enz. Maar ja, ik wil toch buiten kunnen zitten, dus ik heb mijn bankje gewoon tussen de rotzooi gezet.

TV kijken in de tuin…Het is echt heerlijk zitten onder de overkapping. Ik verplaatste het bankje, zette er nog een tafeltje naast en keek gewoon lekker tv op mijn MacBookje. Ideaal, ik hoef deze zomer dus helemaal niet meer naar binnen. We verplaatsen de huiskamer gewoon naar buiten!

Mother's Day…Moederdag, altijd een bijzondere dag. Niet alleen voor de ‘gewone’ moeders, maar ook voor kinderen die hun moeder moeten missen, moeders die hun kinderen moeten missen en vrouwen die heel graag moeder zouden willen zijn, maar bij wie het gewoonweg niet lukt.
Ook voor mij is het nog ieder jaar bijzonder en word ik weer een beetje met de neus op de feiten gedrukt. Op maandag maar een even een bezoekje aan het kerkhof brengen, dan is ook de grootste drukte weer voorbij.

Komende week staan er ook maar 3 werkdagen op de planning en dan heb ik weer 4 dagen vrij. Ik mag dus echt niet klagen. Ik geniet optimaal!!!

Groetjes