Ik heb het deze week rustig aan gedaan qua foto’s. Ach, hoeven jullie ook niet zo’n gigantisch verhaal te lezen…

Smart cover…Toen ik maandag een beetje op Marktplaats aan het surfen was kwam ik ineens een smart cover voor de iPad mini tegen. De cover zag er echt nog als nieuw uit en men vroeg € 15,-. Ik bracht een bod van € 12,50 uit en kreeg dinsdag een mailtje dat men akkoord ging. Ik ‘shop’ altijd in de buurt, dus na het werk pikte ik hem meteen even op. Ziet er echt nog prima uit!!! Lekker vrolijk kleurtje, weer eens iets anders dan de grijze cover die ik had.

BBQ Box 2015…Het wordt weer zomer en dan wordt het ook weer tijd voor een lekker zomers muziekje. Ik ben weer helemaal in de nopjes met de nieuwe BBQ Box van Gerard Ekdom. Laat die zon en lekkere temperaturen maar aanrukken!!!

Zaterdagavond ging ik een avondje oppassen op de meiden van een vriend. Hij had een afspraak en wij maakten het gezellig met ons drietjes.
Om de meiden te verrassen ging ik met ze naar Happy Italy in Kerkrade, een fastfood Italiaans restaurant. Heel aparte beleving moet ik zeggen. Eerst sta je gewoon echt in de rij, en dan kun je kiezen of je misschien een grote tafel wilt delen. Geen probleem!!! Toen de serveerster naast ons stond om de drankbestelling op te nemen hadden we gedacht dat het nog wel even zou duren. Nou, niets was minder waar. Ze stond er nog terwijl iemand anders het al kwam brengen!!!

Happy Italy…

Het is overigens absoluut voor herhaling vatbaar. Het is totaal niet duur, waanzinnig lekker en gigantische porties. En houd je iets over? Nou, dan neem je toch gewoon een doggy bag mee naar huis…

Nutella koekjes…Ik bleef bij de meiden slapen en zoals het kinderen betaamt kunnen die natuurlijk niet uitslapen (Hoewel ik als eerste beneden was hoor). Noëlle had vanochtend zin om Nutella koekjes te bakken, dus wie ben ik dan om dat tegen te houden? Ik heb alleen even geholpen met het instellen van de oven en later de koekjes weer uit de oven halen, verder heeft ze het helemaal alleen gedaan. Dus wie het recept wilt? Ik heb echt geen idee!!! Ik weet alleen dat ze wel erg lekker zijn…

En komende week weer een korte werkweek. Dinsdag een vrije dag tussendoor omdat het bevrijdingsdag is. Het kan niet op deze maand. De week erna weer omdat dan Hemelvaartsdag is. Ik kan wennen aan werkweken van maar 3 dagen!!!

Groetjes