De zomervakantie komt steeds meer in zicht!!! Het zonnetje doet zijn best om de dagen iets vrolijker te maken en de weken vliegen weer voorbij… De foto’s die met dit weer worden gemaakt zijn dan ook steeds vrolijker, al zeg ik het zelf!!!

Koninginnedag

De laatste Koninginnedag op 30 april. Ik mocht die dag werken en samen met enkele collega’s installeerden we ons voor de beamer op het werk. Eerst nog even naar de winkel gegaan om oranje tompoucen te halen, die horen er tenslotte bij!!!

Eten en drinken in stijl…

Na mijn dienst ben ik direct naar huis gegaan en heb de rest van de kroning op tv gekeken. Ondertussen even een lekkere pasta gemaakt en op een toepasselijk bordje opgediend. ’s Avonds nog een koninklijke kop koffie en toen was de dag alweer voorbij.

2013-05-02 10.21.51Creatief met strijkkralen. Het ziet niet alleen erg leuk uit, het geeft ook nog een beetje extra stevigheid. De kabels van Apple hebben nogal de neiging om net onder de stekker te breken. Heel simpel, kraaltje inknippen met een nagelschaartje en om het kabeltje frommelen. Een kind kan de was doen!!!

IJsje!!!Vrijdag lag ik lekker in het hangmatje en het werd toch wel warm. Tijd voor een ijsje!!! Ik had nog lekker en paar waterijsjes liggen en het eerste ijsje van het jaar was een feit… Inmiddels heb ik de vriezer weer aangevuld met nieuw ijs. Lekker!!!

Jonge diertjes

En als de lente aanbreekt worden er natuurlijk ook weer diertjes geboren. Vrijdag maakte ik een wandelingetje door het park en kwam ik familie Meerkoet tegen die lekker in de vijver dobberde. Pa nam af en toe een duik en staat daarom ook niet op de foto. Zaterdagochtend kwam ik moeder Duck tegen met haar kroost op de parkeerplaats van de Plus. Ben benieuwd of ze ook op de aanbiedingen af is gekomen!!!

The PassionMet Pasen was natuurlijk weer The Passion op tv en ik vroeg ook dit jaar weer de gratis dvd aan bij de EO. Ik ben en blijf een Nederlander en ben dus altijd te vinden voor iets dat gratis is.
Vorig jaar vroeg ik de dvd ook al aan en zo kan ik lekker de collectie uitbreiden. Gisteren viel de dvd op de mat en hij staat inmiddels al mooi in de kast te pronken.

De was hangt lekker buiten…De eerste wasjes van het jaar hebben al buiten gehangen. Ik was gisteren erg vroeg wakker en maakte van de gelegenheid gebruik om voor de middagdienst even goed door het huishouden te rennen. Ik hing lekker de was buiten, deed boodschappen en kookte voor middagdienst. Ondertussen dook ik af en toe in de hangmat, maar ik had geen rust in mijn kont. Erg goed voor het huishouden!!!

Luchtverkeer…Vanochtend heb ik lekker uitgeslapen en ben hierna wel relaxed in de tuin gaan liggen. Ondertussen een beetje muziek luisteren, lijstjes maken in Spotify (De 3FM Bevrijdingsdag Top 50) en gewoon lekker niks doen en een beetje om me heen kijken. Ik keek naar een strakblauwe lucht waarin het qua verkeer een drukte van jewelste was. En dat op zondagochtend…

 

 

Op het moment dat jullie dit lezen ben ik alweer hard aan het werk op de middagdienst. Zonde van het mooie weer, maar goed, er moet natuurlijk ook brood op de plank komen. Morgen en overmorgen wordt het ook mooi weer en dan heb ik wel lekker vrij. Ik ga lekker genieten als de rest van Nederland aan het werk is!!!

GroetjesSerenaLente