Zijn jullie mijn tuin al beu? Jammer dan!!! Ik was weer druk bezig om alles nog een beetje verder op te leuken… Prima gelukt, al zeg ik het zelf!!! Inmiddels heb ik gewoon een tweede woonkamer in de tuin…

Kleur!!!De tuin is weer helemaal klaar voor de zomer, dus nu wordt het tijd om hem ook van een beetje kleur te voorzien. Maandagochtend stond ik al vroege bij de bloemiste om een lading Surfinia’s in te slaan. Ik vind het altijd zo’n vrolijke kleurtjes en ze doen het prima in de potjes aan de schutting. Toen ik met de vrouw van pap was gaan shoppen kreeg ik van haar ook nog een plantje en deze werd ook voorzien van een hangpot. Het begint al iets kleurrijker te worden in de tuin!!!

Eigen stoel…Flux is veel buiten en over het algemeen sliep hij ’s nachts blijkbaar bij de buren onder de overkapping in een stoel. Nu maakten zij daar totaal geen probleem van, maar nu ik zelf een setje heb moet hij hier ook maar kunnen slapen. Ik duikelde een oude fleecedeken op en creëerde zijn eigen slaapplekje. Hahaha, meneer ging donderdag het meteen maar even testen. Blijkbaar ligt het prima, hij heeft er echt een hele tijd liggen slapen.

#16…Donderdagavond ging ik samen met een vriendin even naar de Woonboulevard in Heerlen. Ik herinnerde me dat er hier nog ergens een geocache moest liggen en ging dus voor de we de Ikea binnengingen even op zoek. Het was even klauteren, maar ook cache nummer 16 is in the pocket!!!

Gordijntjes…Ik ben nog steeds druk bezig om mijn loungeplekje buiten nóg gezelliger te maken. Ik wilde graag iets dat bij extreme hitte, wind of regen iets tegen zou houden. Nu zijn er natuurlijk de standaard zijschermen, echter die zijn belachelijk duur. Bij de Action tikte ik een paar donkerblauwe douchegordijnen voor een paar euro op de kop en hing er 4 aan beide korte kanten. Hoppa, meteen vrijdagavond tot 21.30 uur buiten kunnen zitten omdat ik nu geen last had van de wind. Voordeel… Ze kunnen natuurlijk ook prima tegen regen!!!

Lantaarntjes…Bij de Ikea nam ik donderdag nog een paar leuke lantaarntjes mee. Vrijdag haalde ik bij de Praxis nog even een paar kettinkjes en bevestigde ze hiermee boven de tafel. Ziet er ’s avonds heel sfeervol uit, al zeg ik het zelf!!! Ik nam van de Praxis ook nog een audiokabel mee. Ik heb het niet op de foto gezet, maar inmiddels hangen er 3 kleine speakertjes onder de partytent die ik aan mijn iPod, iPad, iPhone of bluetoothontvanger kan koppelen. Meteen voorzien van een muziekje buiten!!!

Jasmijn…Vrijdag was het trouwens de laatste dag dat het echt mooi weer was en ik ging maar weer eens naar de bloemiste. De potten die achter in de tuin staan waren nog angstvallig leeg en ik voorzag ze van twee grote Jasmijnplanten. Deze planten hebben niet veel onderhoud nodig en als ze in bloei staan zijn ze echt prachtig!!!

Hoeden maar!!!Zaterdag was in Heerlen jaarmarkt en ik nam ook even een kijkje. Ik vond er geen bal aan, maar deze ganzenhoeder vond ik wel heel erg grappig. Ik was een beetje laat met de foto, vandaar de achterzijde, maar dat mag de pret niet drukken. Ik was vooral onder de indruk van de Bordercollie, zo knap hoe hij die ganzen allemaal netjes in een groepje bij elkaar houdt en zorgt dat ze doorlopen.

Vandaag had ik een hangdagje… Ik lag megalang in bed en buiten het doen van wat boodschapjes deed ik verder eigenlijk helemaal niets. Ook wel eens lekker. Afgelopen week was best druk moet ik zeggen.
Helaas zijn de weersvoorspellingen voor de komende twee weken zeer teleurstellend. Dat wordt dus weer verplicht binnen hangen. Baal er wel van hoor, ik heb me echt kostelijk geamuseerd de laatste week. Ach ja, we hebben er weinig aan te willen ben ik bang…

Groetjesnsta