En weer een week die echt voorbij vloog. Nog maar 2½ maand en dan mag ik al gaan genieten van mijn zomervakantie.  Kan me er echt al op verheugen, heb het gevoel dat ik de laatste tijd echt waanzinnig veel gewerkt heb… Nog even volhouden!!!

Victorinox hoesje…Toen ik deze week even bij de doe-het-zelf winkel in het dorp was zag ik dat deze ook Victorinox messen verkochten. Kwam goed uit, want ik was nog op zoek naar een klein tasje om tijdens het werk aan mijn koppel te kunnen hangen. Niet te duur en nu kan ik mooi mijn oude multitool van de koppel mikken en mijn Climber in het tasje meenemen. Toch prettiger dan dat je alles zo in je broekzak moet proppen, ik moet al zo veel meeslepen tijdens de dienst.

Gesnoeid!

Nu het weer beter weer wordt en er ook bijna geen nachtvorst meer is breekt de tijd aan om langzaam iets aan de tuin te gaan doen. Dinsdag verwijderde ik al het grootste gedeelte van het onkruid tussen de stenen van mijn voortuin. Hels karweitje, maar gelukkig heb ik een brander en hoef ik dus niet de hele tijd op de hurken te zitten. Ik voorzag ook mijn buxushaag vorige week al van mest en bitterzout. Donderdag was het lekker weer en dus ideaal om weer eens te gaan snoeien. De haag was schots en scheef, twee jaar geleden hadden we niet echt geweldig gesnoeid (Ja pap, geeft het maar toe, volgens mij had je stiekem gedronken…) en nu er weer flink wat scheutjes aan waren gegroeid heb ik een eerste poging gedaan om alles weer recht te krijgen. De lagere stukken ben ik netjes van afgebleven en de rest heb ik zo goed en kwaad als dat met de hand gaat weer recht gesnoeid.
Ook snoeide ik voor het eerst van mijn leven een bol en ik ben niet ontevreden over het eindresultaat. Nu hopen dat de struikjes die een beetje bruin zijn weer goed gaan groeien en dat de haag iets voller en dus ook steviger wordt. Nog tips?

Schade…

Net als je denkt dat je alles meezit… Ik stond naast mijn auto en zag ineens een schade aan het rechter spatbord. Grrrrr… ik was zo kwaad!!! Waarom kun je niet gewoon je gegevens achterlaten als je schade rijdt? Ik vermoord je niet hoor, daar zijn verzekeringen voor uitgevonden.
Deze auto is me echt niet gegund en ik ben dan ook al tig keer bij de schademeneer geweest. Zo vaak dat ik aan de telefoon al bijna ‘Met mij’ kan zeggen. Voordeel is dat ik wel nog een flesje lak van de vorige schade had. Ik belde dus weer en kon even langskomen. Pfew, met een beetje wetsanden en een klein likje lak is er nauwelijks nog iets van te zien… Bella kan er weer even tegenaan.

Selfie!!!Koningsdag werd goed gevierd dit jaar. Ik ging zowel op vrijdag- als zaterdagavond het dorp in en amuseerde me kostelijk. Toen ik buiten het vuurwerk stond te bekijken en er een foto van wilde maken lukte dat niet echt omdat het te ver weg was. Ach, dan maak je toch gewoon een selfie?

Wokkiewok…Vandaag was ik redelijk brak en dat vraagt om een goede maaltijd. Vanochtend deed ik lekker de grote boodschappen bij Appie en ik wokte vanmiddag een lekker maaltje. Lekker snel klaar en het is altijd zó lekker. Voordeel, morgen hoef ik alleen maar te wachten tot de magnetron *ping* zegt en kan ik meteen aanschuiven. Zijn er ook mensen die precies voor 1 persoon koken? Mij lukt dat echt nooit, heb altijd te veel…

Voor volgende week staat er buiten werken eigenlijk niet veel op de planning. Ik heb het grandioze *kuch* vooruitzicht om komend weekend 3 nachtdiensten te mogen draaien, dus in het weekend zullen er ook geen leuke dingen gedaan worden. Ach ja, het vliegt vanzelf weer voorbij…

GroetjesSerenaLente