Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat de dagen van het weekend veel sneller voorbij gaan dan de dagen van de werkweek? 
Jeetje, ik heb gewoon te weinig vrije tijd!!! Er zijn nog zo veel dingen die ik wil doen, maar ja, morgen roept de plicht weer.

Roda stadion…Dinsdag hadden we een teamdag van het werk welke in het Roda stadion werd gehouden. Op zo’n dag, waar ontzettend veel verteld wordt, zijn de pauzes toch echt het leukste. Even buiten staan met uitzicht op het veld en een leuke foto maken samen met collega Suus. Gezellie!!

Hobby's…Jullie hebben natuurlijk allemaal al het filmpje van de muzikale slang voorbij zien komen. Duidelijk, ik heb dus alleen maar gefilmd en geen foto’s gemaakt. Gelukkig liepen er nog genoeg andere mensen met fatsoenlijke camera’s rond en een kennis legde mijn beide hobby’s vast. Gitaarspelen en filmen… Ik weet het, het is eigenlijk van vorige week, maar ik vond het gewoon leuke foto’s om nog even een kleine collage van te maken.

RIP Prince…Iedereen heeft het er deze week natuurlijk over, het overlijden van Prince. Ook ik ben een kind van de jaren 80-muziek (Nee, niet geboren) en dit was toch wel een van de artiesten die regelmatig op de oordoppen langskwam. Ook nu zette ik het The Best Of album in iTunes, dit mag gewoonweg niet ontbreken in je collectie. Want echt, wat heeft die man briljante muziek gemaakt!!!

Frame is klaar…En het eerste gedeelte van de overkapping is vrijdag eindelijk geplaatst. Dit is het frame waar dadelijk in het midden, daarom zit er zo’n groot gat, een koepel wordt geplaatst. De rest wordt gewoon een normaal dak, als een verlenging van mijn aanbouw. De koepel is besteld en komt als het goed is deze week binnen. Kunnen de mannen weer fijn verder met bouwen…

Zonneklep mount…Zoals jullie de afgelopen weken hebben kunnen zien heb ik het vloggen weer redelijk opgepakt. Ik vind het leuk om vanuit de auto te vloggen en heb hiervoor ook een mount met een zuignap voor op het raam. Maar eigenlijk, die hangt een klein beetje in de weg. Vandaag vond ik op eBay een mount die je op de zonneklep kunt schuiven. Voor het monsterlijke bedrag van € 1,07 heb ik hem toch maar besteld.

Komende week is weer een werkweek voorzien van een werkweekend en moet ik dus 5 dagen werken. De weersvoorspellingen zijn bagger, dus heel veel mis ik niet, maar ik vind het wel zonde voor de mensen die Koningsdag vieren. Ik zal voor jullie duimen dat het niet zo hard hagelt als vandaag!
Hebben jullie nog leuke dingen op de agenda staan?

Groetjes