Hebben jullie ook het voorjaar in de bol? Ik wel!!! Ik geniet echt optimaal van dit weer, ik kom echt helemaal tot leven. Niet meer binnen opgesloten zitten, maar lekker naar buiten…

Guitar usbMijn werkweek begon maandag wel erg leuk. Toen ik op kantoor kwam zei een collegaatje ineens dat ze een cadeautje voor me had. Bleek ze een waanzinnig gave usb-stick te hebben gezien die ze niet kon laten liggen. Wie heeft er nu een elektrische gitaar als usb-stick? Nou, ik!!!
Ok, ik help haar vaker met haar MacBook en zo, maar dit was echt niet nodig geweest. Ik ben er wel hartstikke blij mee!!!

Baantjer…Afgelopen week was het weer heerlijk weer en dinsdag kroop ik lekker met een boek in de hangmat. Gewoon even een tussendoortje, die boeken van Baantjer heb ik altijd zo uit… Gewoon even nergens aan denken en binnen anderhalf uur een moord oplossen. Heerlijk!!!

Zomers dagje…Woensdag beloofde een prachtige dag te worden en ik had lekker een dagje vrij genomen. ’s Ochtends installeerde ik al mijn nieuwe kussens in de tuin en bekeek alles vanaf mijn nieuwe loungesetje. Ik ben er echt blij mee, het ziet er allemaal super gezellig uit!!!

Garden stuff…De vrouw van pap had ook vrij en we gingen lekker samen een dagje shoppen. We zijn echt in waanzinnig veel winkels geweest en ik kocht weer allerlei dingetjes om de tuin nog verder op te leuken. Ik kocht onder andere een opbergbox om de tuinkussens in op te bergen (Ze lagen nu een beetje in de weg in de woonkamer) en nog wat leuke dingen voor aan de schutting en op tafel.

Vuurproef…Ik zit momenteel weer helemaal in de leesflow. Via een collegaatje werd ik getipt voor de schrijfster Carina van Leeuwen. Zij is werkzaam bij de forensische opsporing en schreef een boek over een forensisch rechercheur.
Alweer zo’n boek waar ik bijna niet in kon stoppen!!! Vrijdagochtend kroop ik in een hoekje van de bank en las het laatste gedeelte in 1 ruk uit…

Gezellig…Ik schreef gisteren al een blogje over Daredevil, de serie die ik momenteel iedere avond aan het kijken ben. Lekker languit onder een dekentje op de bank. Flux vindt dat blijkbaar ook altijd gezellig, hij weet namelijk niet hoe snel hij naast me moet komen liggen als ik de deken tevoorschijn haal. Ach, past prima met zijn tweetjes!!!

Groeien maar!!!Vandaag was het in eerste instantie best wel fris, maar toen uiteindelijk het zonnetje goed doorbrak dook ik weer lekker de tuin in. Het werd echt de hoogste tijd om de plantjes van het Moestuintje van AH te verpotten, anders zou er niks meer van komen.
Inmiddels staat alles keurig in grotere potjes en laat ik het ook fijn in de tuin staan. Dat beetje kou het ’s nachts moeten ze dan maar tegen kunnen.
Ik had nog een lading andere zaadjes liggen en die zaaide ik ook meteen in. De bollen die ik laatst had gewonnen had ik ook nog willen planten, maar helaas was ik toen door de potgrond heen. Morgenochtend maar even nieuwe halen en dan kan ik weer verder…

Ik kom dus echt net pas binnen (21.30 uur)… Vriendinnetje is gezellig langsgekomen en onder het genot van een Coronaatje hebben we lekker de hele avond in de tuin gezeten. Met een vestje en een dekentje is dat prima te te doen!!! Nu maar hopen dat we nog van vele lange zomeravonden mogen genieten…

Groetjes