Vrolijk Pasen allemaal!!! Dit keer weer een korte blog… Afgelopen week stond vooral in het teken van werken. Gewoon dagje werken, drie dagen cursus en nog een nachtdienst. Dan blijft er niet veel tijd over voor het maken van leuke foto’s.

Onderweg…Deze week stond vooral in het teken van een 3-daagse cursus die we voor het werk moesten volgen. Erg lange dagen, iedere dag van 07.00 uur tot 19.00 uur. De cursus werd in Sevenum gegeven en iedere dag stapten we dus met onze groep in een busje. Poeh, wat was ik blij toen we op de laatste dag weer onderweg naar huis waren. Zelden heb ik zo’n langdradige cursus gevolgd…

Kweekbakjes…De plantjes die ik een tijdje geleden zaaide waren inmiddels hun klein potjes ontgroeid en vrijdagmiddag potte ik alles om naar grotere bakjes. Ze staan nog steeds binnen op de vensterbank zodat ze een beetje aan kunnen sterken en nog verder kunnen groeien voor ik ze ook daadwerkelijk buiten ga zetten. Ik wacht braaf to 15 mei, dan zijn de IJsheiligen en zou er geen vorst meer zijn. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat mijn lang gekoesterde plantjes het begeven omdat moedertje natuur nog even roet in het eten gooit!!!

Real WeatherIk ben nog steeds erg blij met mijn Pebble en er komen iedere keer weer nieuwe updates en watchfaces uit die het allemaal net iets handiger en mooier maken. Deze week kwam dan eindelijk ‘Real Weather’ voor iOS uit, een watchface die met mooie animaties het huidige weer weergeeft.

Vrolijk Pasen!!!En vandaag is het natuurlijk ook nog Pasen!!! Ik heb er eigenlijk helemaal niets mee omdat ik niet gelovig ben. Maar ach, de halve wereld viert het, dus waarom zou ik niet meedoen… Ik ben vanmiddag gaan brunchen bij mijn ouders, waren we toch nog even allemaal samen.
Ik kwam een grappig plaatje tegen dat precies mijn gevoel uitspreekt. Wat hebben een haas en eieren in hemelsnaam met elkaar te maken?! Hihi…

Amstel Gold RaceVandaag was ook de dag van de Amstel Gold Race. Samen met pap liep ik even naar de grote weg die hier door het dorp loopt en keken we hoe de kopgroep en het peloton langs denderden. Waanzinnig, wat een snelheid hebben die mannen. Deze foto is van omstreeks 11.15 uur en dan te bedenken dat ze omstreeks 16.45 pas finishten. Respect hoor, zo lang op een fiets zitten. Die finish keek ik overigens gewoon lekker vanaf de bank op tv. Altijd mooi om het Limburgs landschap vanuit de lucht te bekijken. In de randstad wonen heeft voordelen, maar landelijk wonen ook hoor!!!

Komende week weer een ‘normale’ werkweek, maar 4 dagen. Lekker, dus misschien kan ik ook weer iets meer fotootjes maken. Altijd leuke blogvulling…

GroetjesSerenaLente