Raar hè, ik heb dagen dat ik tig foto’s maak, maar ik heb ook dagen dat ik geen enkele foto maak. Zo ging het deze week dus ook, op maandag en dinsdag maakte ik geen enkele foto.

Blond Amsterdam kroningZoals jullie inmiddels wel weten ben ik dus druk bezig om het servies van Blond Amsterdam bij elkaar te krijgen. Nu heb ik de borden en zo in principe al compleet, maar dit setje kon ik niet voorbij laten gaan. In het kader van de kroning heeft Blond dit bord en deze mok, voorzien van de afbeeldingen van Beatrix, Willem-Alexander en Máxima, uitgebracht. Toch wel speciaal, dus ik vond dat ik deze ook absoluut aan mijn collectie toe moest voegen.

BurkaIk wil er helemaal niemand mee beledigen, maar ik moest zo ontzettend lachen om dit plaatje. Ik zag het ook echt al in real life voor me.

Languit in de tuinDe avonden worden steeds langer en ook de temperatuur zakt niet meer zo snel. Nu kan ik dus na het werk nog lekker even met een boek in de hangmat gaan liggen. Flux vindt het buiten ook wel lekker en komt dan meestal bij mij in de buurt liggen. Gezellig toch? (Jajaja, ik moet de tuin nog even onder handen nemen)

Gaaf toch?Ik weet natuurlijk al langer dat ik vanaf mijn iPhone films kan afspelen op mijn Apple TV. Deze week ontdekte ik bij toeval dat ik ook het scherm van de iPhone weer kan geven op de tv. De meeste Apple nerds hebben nu natuurlijk zoiets van ‘Duuuhhh’, maar goed, altijd leuk om weer iets nieuws te kunnen ontdekken.
Maar goed, je krijgt dus ook op je tv te zien wat je in beeld hebt bij het maken van een foto. Als je dan ook een foto van de tv maakt krijg je een wel heel apart effect.

LatteAf en toe is het heerlijk om even languit op de bank te gaan liggen. Heerlijk om je lekker dan even zelf te voorzien van een grote latte macchiato. Past prima in mijn nieuwe mok!!!

Donald DuckIk blijf het leuk vinden, de Donald Duck. Iedere week zet ik de digitale versie nog braaf op de computer om deze later op mijn iPad te kunnen lezen. In het kader van de kroning ook hiervan een speciale editie. Ik lig iedere keer weer in een deuk om de verbastering van de namen.

X-mini IIOp het werk is het altijd een strubbeling om fatsoenlijk luidsprekers te vinden om je eigen muziek vanaf iPhone of iPod af te kunnen spelen. Tijd dus om hier zelf iets aan te doen… Een collega had deze week ineens de oplossing bij zich. Een zogenaamde X-mini. Een heel klein luidsprekertje met een waanzinnig volume. Bovendien bestaat er een mogelijkheid om er meerdere aan elkaar te koppelen. Ik had nog ergens goedkope speakertjes liggen en de test was perfect. Met een heel klein iets vul je een grote ruimte, tuin of waar je dan ook bent. Ik denk dat ik er misschien nog wel eentje gaan halen. Het is maar een klein dingetje en je mikt het zo in je tas. In combinatie met mijn bluetooth ontvanger van de headset maak ik er meteen een draadloze speaker van. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!!!

Blond Amsterdam, alweer…Vorige week kwam ik op Instagram een fotootje tegen van iemand die een aantal bordjes van Blond Amsterdam verkocht voor een prikje. Ik reageerde direct en de koop werd gesloten. Zaterdag mocht ik het pakketje tegenmoet zien en toen bleek dat de bordjes zelfs nog splinternieuw waren, het stickertje zat er nog onder. De vorkjes zijn niet origineel, maar dat maakt ze niet minder leuk. Altijd leuk om een koopje te kunnen scoren!!!

ZonsondergangGisteren ging bezocht ik na het werk samen met buuv een voorjaarsmarkt en dook daarna nog even de kroeg om iets te drinken. Bij thuiskomst moest de alcohol er weer een beetje uit en maakten we nog een wandelingetje door het bos met de hond. Daar zagen we een prachtige zonsondergang met aan de horizon twee luchtballon. De foto is niet geheel scherp omdat ik een beetje in moest zoomen, maar hij blijft mooi!!!

Vandaag dan alweer maandag, aangezien ik dit weekend heb gewerkt hoef ik nog maar 3 dagen te werken. Donderdagochtend kom ik uit de nachtdienst en dan heb ik een heerlijk lang weekend. Ik heb er nu al zin in!!!

GroetjesSerenaLente