En dan is alweer een week voorbij. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar voor mijn gevoel schreef ik de vorige Instadiary gisteren of zo… Time flies!!!

Hangmattenweer!!!Wat was ik blij dat ik maandag nog een dagje vrij had!!! Tegen een uur of 11 werd het echt heerlijk qua temperatuur en trok ik lekker de hangmat weer uit het stof. Leuk boek op de eReader, muziekje aan en… Slapen maar! Want van lezen kwam niet veel terecht, volgens mij ben ik na een kwartier al in slaap gevallen… Heerlijk zo languit in de zon.

Prachtige bos…En alweer kocht ik een prachtige bos tulpen. Ik kan er ook echt oprecht van genieten als ik zie hoe de bloemen letterlijk de vaas uit groeien. Ik nam van de Action speciaal een vaas voor tulpen mee (Echt, goedkoper zijn vazen volgens mij nergens te krijgen) en de bloemen staan nog mooier nu!

Kippenpasteitje…En net als vorige week at ik na de gitaarles weer in het café waar ik les heb. Ik wil natuurlijk alle nieuwe dingen op kaart uitproberen en deze keer was het kippenpasteitje aan de beurt. Ik kan niet anders zeggen… Ook dit was weer heerlijk!!! Dus nogmaals, als jullie ooit in Voerendaal zijn… Absoluut Café de Haas even met een bezoekje vereren!!!

Rock chick!!!Vandaag was het dan de dag van de jaarlijkse muzikale slang van alle gitaarleerlingen van David de Haas. We speelden het nummer ‘Hey, Soul Sister’ van Train. Ik had wel zelf gefilmd, maar foto’s had ik nog niet gezien. Leuk, als je jezelf dan ineens tegenkomt!!!

Verder niet veel foto’s deze week, maar des te meer heb ik gefilmd. Van de uitvoering heb ik een apart filmpje van gemaakt. Geen vlog, maar een filmpje dat alle leerlingen kunnen gebruiken. Uiteraard komt het filmpje hier ook nog voorbij!!!

Groetjes