Selfies en handige gadgets… Dat is wel zo’n beetje de samenvatting van deze blog. Geen lang verhaal, maar genoeg om weer even helemaal op de hoogte te zijn van mijn afgelopen week.

Fail…Ik mag mijn telefoonabonnement verlengen en ik begin steeds meer te twijfelen om over te stappen naar een andere provider. Ik heb het gevoel dat Limburg een beetje een achtergesteld kindje is bij T-Mobile. 4G komt pas aan het einde van 2015 en zelfs 3G is nog steeds niet overal fatsoenlijk. Ook hun app waar je je belstatus op kunt vragen heeft iedere keer wel fouten. Dit keer stond er weer dat ik met 22 MB al mijn databundel verbruikt had. Zucht…
Welke provider raden jullie aan?

BrilfieDinsdag zag ik bij de foto’s van Giel op Instagram dat het de ‘Dag van de bril’ was. Giel verzocht dan ook aan iedereen om een ‘#brilfie’ te maken. Tuurlijk, vind ik altijd wel leuk om aan mee te werken. Ik ben tenslotte brildragend en daar schaam ik me dan ook totaal niet voor. Ik vond de foto zelf wel erg geslaagd en gebruik hem nu dus ook maar als avatar op Twitter en zo.

HuntsmanOmdat ik me aan het oriënteren ben om mogelijk over te stappen naar een andere provider ging ik maar eens kijken wat ik met de punten die ik had gespaard bij T-Mobile kon bestellen. Goh, kwam ik zomaar nog een Victorinox mes tegen. Dit type, de Huntsman, heeft nog een extra gereedschap dan het mes dat ik al had. Ach, nu kan ik er ook eentje in mijn werkkleding dragen, dus ik bestelde deze fijn. Vrijdag kwam hij al binnen, mooi ding!!!

#watetenwevandaagUiteraard kwam er ook deze week weer een #watetenwevandaag foto voorbij. Simpel gerechtje dit keer, Gebakken aardappeltjes met spek en uit, een blinde vink en een salade. Het is overigens niet zo dat ik maar 1 dag kookte hoor, ik heb gewoon van de andere gerechten geen foto gemaakt, totaal niet aan gedacht…

BoomBrickWoensdag werd ik benaderd door MobileFun met de vraag of ik weer interesse had om een review voor hen te schrijven. Blijkbaar zijn de reviews die ik in het verleden voor hen heb geschreven bevallen en ik mocht kiezen wat ik deze keer wilde beoordelen. Toeval was dat ik me net aan het oriënteren was voor een goede bluetooth speaker die ik eventueel mee kan nemen naar het werk, of waar ik dan ook muziek wil luisteren. Ik koos voor de BoomBrick. Super apparaatje en inmiddels staat mijn review al online.

KruidenschaarIk kweek iedere jaar wel verse kruiden, veel lekkerder om te koken. Alleen het klein snijden ervan is altijd een rotwerkje… Tijdens een bezoekje aan het Kruidvat zag ik ineens de oplossing liggen. Er lag hier zomaar een kruidenschaar in het rek te schitteren. Tja, en voor € 2,29 kon ik die natuurlijk absoluut niet laten liggen… Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat mijn kruiden nu een stuk sneller klein zijn!!!

PowerpackNu sleep ik in mijn werktas altijd een mobiele oplader van Duracell mee. Erg handig, maar het ding is ook erg log. Vandaag kocht ik bij de HEMA een zogenaamde Powerpack. Het dingetje is ongeveer net zo groot als een flinke aansteker en heeft een bijgeleverd kabeltje met 3 verschillende aansluitingen. Uiteraard Apple Lightning, Samsung en Micro USB. Fijne verrassing aan de kassa trouwens… Op het rek hing een prijskaartje van € 18,95, maar bij het afrekenen bleek dit maar € 12,95 te zijn. Erg prettig!!!

Urban Survival KitToen ik pasgeleden mijn blog schreef over mijn Everyday Carry bedacht ik dat er toch nog wel wat dingetjes misten. Toeval was dat ik op eBay filmpjes tegenkwam over een ‘urban survival kit’. Klinkt heel schokkend, maar in het oerwoud heb je er geen bal aan. Gewoon een paar spulletjes die altijd van pas komen. Pleisters, pijnstillers, kleingeld, aanstekertje, verfrissingstissue, nagelknippertje, zakmesje, peper & zout en nog wat frustels. Alles bij elkaar in een klein snoepblikje dat je zo in je tas mikt of in je jaszak duwt. Het blikje (Snoepjes van Barkleys) krijg je trouwens bij de Xenos, mocht je het ook een handig idee vinden…

Komende week staat er een cursus van 3 dagen op de planning. Poeh, iedere dag van 7 tot 19 uur, dat worden lange dagen. En nee, dan heb ik het nog niet gehad, ik mag ook nog 2 dagen gewoon werken. Met 54 uur is mijn week dus goed gevuld. Hebben jullie wel nog leuke dingen in de planning?

GroetjesSerenaLente