Een week waarin mijn huis voorzien werd van technische snufjes en waarin eindelijk de lente echt begon. Week 15 is alweer voorbij!!!

HomeWizardOmdat ik vorig weekend mijn HomeWizard besteld ging ik maandag al even naar de Media Markt om een aantal Klik Aan Klik Uit stekkers en een deurbel te kopen. Ik moest er uiteraard helemaal klaar voor zijn als ik alled had geïnstalleerd. Dinsdag werd alles dan na wachten op mijn pakketje bezorgd en kon ik alles aan gaan sluiten. Ik kan alvast vertellen dat alles tot nu toe perfect werkt. Een uitgebreide review is nog in de maak, maar daarvoor wil ik eerst een paar weken met het systeem hebben gewerkt. Kan ik tenminste grafiekjes laten zien.

Hollandse kostDinsdagavond at ik bij mijn ouders. Lekker veel groenten en aardappelen. Ik ben eerlijk, ik ben dol op Hollandse kost, maar ik vind het niet leuk om dat voor mij alleen te maken. Bovendien heb ik een grandioze hekel aan het schillen van aardappelen,
Des te fijner als je dan gewoon aan kunt schuiven. Lekker!!!

KleurenblindVolgens mij zijn ze bij het Kruidvat spontaan kleurenblind geworden. Deze tas is toch duidelijk rood van kleur!!!
Hahaha, natuurlijk weet ik wel wat ze bedoelen, maar ik vond het wel grappig om even op de foto vast te leggen.

Cortenbach

Zoals ik zal zei, deze week is de lente begonnen en de temperaturen lenen zich er weer prima voor om een lekker een lang stuk te gaan wandelen. Donderdagavond wandelde ik met de buuv en hun hondje Binky. Hier in het zuiden liggen nogal wat kastelen en iets kunnen ‘bezichtigen’ maakt het wandelen net iets leuker. Eerlijk is eerlijk, Kasteel Cortenbach ligt toch wel mooi zo aan het water…

Mijn oudje

Ik weet niet of het een voorbereiding op zijn verjaardag was, maar zaterdag was Flux diep in slaap vertrokken. Ondertussen nam hij echter de meest vreemde houdingen aan op de bank, ik heb met verbazing zitten kijken hoe hij zichzelf in bepaalde houdingen wrong. Het zal wel aan de leeftijd liggen, gisteren is hij alweer 11 jaar geworden. Het wordt al langzaam een opaatje!!!

SprakeloosOmdat ik gistermiddag thuis moest blijven om te wachten op mijn nieuwe modem van Ziggo kroop ik op de bank met Sprakeloos waar ik een recensie over moest schrijven.

SpeedtestZoals gezegd kreeg ik dus een nieuw modem gestuurd. Ik had hier al eerder met Ziggo over gebeld. Ik had een modem dat de snelheid niet van mijn abonnement niet aankon. Toen ik hierover belde werd ik eigenlijk een beetje afgescheept met de mededeling dat ik te zijner tijd wel een nieuw modem zou ontvangen als deze weer op voorraad waren. Er gingen bijna twee maanden voorbij en nog steeds had ik niets gehoord. Tot ik dit op het werk vertelde en een collega (Thnx Guido!!!) mij wakker schudde met een opmerking. Nogmaals naar Ziggo gebeld en hen gevraagd hoe zij de kosten gingen oplossen aangezien ik betaalde voor iets dat zij niet konden leveren. Prompt kreeg ik wel een nieuw modem opgestuurd.
Gisteren arriveerde dit dus en na het geïnstalleerd te hebben (Ik heb maar 4 keer met Ziggo hoeven bellen omdat ik geen verbinding had) heb ik eindelijk een snelheid die er toe doet… Zie hier!!!

Yiehaaa!!! Lente…De hoop was al langere tijd gevestigd op zondag. Al dagen werd voorspeld dat het vandaag een mooie dag zou worden. Vanochtend bleef het echter grijs en somber en wilde de zon maar niet echt doorbreken. Ik bezocht even een voorjaarsmarkt, maar dit was niet veel bijzonders. Onderweg naar huis begon echter het zonnetje tussen de wolken door te piepen en toen ik thuis kwam was het al een aardig temperatuurtje in de tuin.
Van die eerste stralen moet je genieten dus ik heb vol goede moed de hangmat opgezet en ben met een boek (Zwaar verliefd!, erg leuk boek) in de zon gaan liggen. Na een half uur ben ik weer opgestaan om een korte broek aan te gaan trekken, ik had het behoorlijk heet. Mijn HomeWizard (Jaja, er zit ook een thermometer bij) gaf al snel een waarde van boven de 25 ºC aan. Op het warmste moment was het zelfs 28,4 ºC!!! En nee, de thermometer hangt niet in de volle zon.
Het is wel waar wat ze zeggen, je kleurt erg goed van de eerste zonnestralen. Ik was vergeten mijn armband af te doen en zag ineens dat ik een wel erg lichte streep op mijn pols had. Hahaha, niet alleen daar dus… Als ik me nu uitkleed heb ik nog steeds een shirt met mouwtjes aan en heb ik een armband en horloge om. Heerlijk!!!

Door het goede weer heb ik weer helemaal goede zin gekregen. Ik ga buiten nog even de laatste bladzijden van mijn boek uitlezen. Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne week!!!

GroetjesSerenaLente