Wat een weertje dit weekend!!! Ik ben me toch een partij aan het genieten… Alleen een beetje jammer dat een fikse hoofdpijn even een beetje roet in het eten gooide.

iPad Pro…Jullie hebben natuurlijk allemaal mijn vlog al gezien, waarin ik helemaal uitleg hoe ik ineens aan een nieuwe iPad Pro kom. Een geluk bij een ongeluk, moet ik zeggen. Ben echt heel blij ermee, ben alleen nog op zoek naar een fatsoenlijke cover. De cover van Apple zelf vind ik eigenlijk te belachelijk voor worden qua prijs, dus dat doe ik even niet. Of toch, met het bijleggen van de VVV-bonnen die ik nog heb? Moeilijk!!!

Huisgemaakt zuurvlees…Ik moet gewoon even reclame maken voor Café de Haas in Voerendaal. Sinds kort heeft hij met dank aan Easy Dinner een aantal hoofdgerechten op de kaart staan waaronder dit huisgemaakt Limburg zuurvlees. Als jullie ooit eens in Voerendaal komen… Naast het station even het café binnenlopen, want dit wil je niet missen…

Nieuwe vlog…En zoals ik al zei, ik zette dus eindelijk weer een vlog online!!! Nu ik weer naar buiten kan is het weer een stuk interessanter om te filmen en ik heb natuurlijk die camera niet voor niets aangeschaft. Ik probeerde wat nieuwe muziekjes en plaatste een ander soort intro. Dat editen is veel werk, maar wel ontzettend leuk om te doen vind ik.

Spigen Apple Watch Night Stand…Ik mag weer een review schrijven voor een gadget dat ik heb ontvangen. Alvorens ik zoiets schrijf moet ik het natuurlijk wel even uitgebreid getest hebben. Deze keer wordt het een review over de Spigen Apple Watch Night Stand. Maar ik kan nu al verklappen dat ik erg enthousiast ben, komende week komt de review online!!!

En dan breekt er weer een nieuwe week aan. Veel werken deze week, maar er zit ook weer iets leuks aan te komen. Volgende week zondag hebben we weer met alle leerlingen van de gitaarles een uitvoering. Deze is normaal gesproken buiten, dus even duimen dat het goed weer is, anders gaat deze niet door… Duimen jullie mee?!

Groetjes