Jeetje zeg, week 14 is alweer voorbij. Voor je het weet zitten we midden in de zomer. Ik heb het idee dat naarmate ik ouder word de tijd ook steeds sneller lijkt te gaan. Zo zit je aan kerstdiner en vandaag zat ik weer aan het paasdiner. Gaat wel erg snel!!!

Bah!!!Af en toe word ik er gewoon een beetje boos van. Ik doe iedere keer weer mijn best om een leuke blog te schrijven, foto’s te maken enz. Ik reageer bij iedereen en ook op Twitter probeer ik vaak vragen en zo te beantwoorden. Alleen, de interactie is tegenwoordig ver te zoeken. Ik krijg nauwelijks nog reacties op mijn blog en vragen op Twitter blijven ook vaak onbeantwoord. Maandag had ik het even helemaal gehad en plaatste dus dit ‘boze’ plaatje. Hihi, blijkbaar heeft het geholpen, want ineens stroomden de reacties binnen. Het is nog niet overweldigend, maar een stuk leuker om zo ook te zien wie mijn site allemaal leest.
Ik heb wel besloten dat mensen die echt niet meer reageren ook van mij geen reactie meer krijgen, het moet wel leuk blijven en een beetje interactie hebben. Dus… Alle lezers even een reactie achterlaten!!! 😉

Penne met gegrilde groenteDe Plus heeft nieuwe magnetronmaaltijden en deze is echt het vernoemen waard. Penne met gegrilde groente… Jeetje, wat was die lekker!!! Ik hoop dat het niet een tijdelijk artikel is, want deze wil ik zeker weten nog vaker eten. Lekker makkelijk als je eens een dagje geen zin hebt om te koken.

Eendracht…Ik ben weer eens druk geweest met de indeling op mijn iPad, iPhone en Mac. Sinds de nieuwe app ‘Foto’s’ kun je nog makkelijker foto’s op al je devices laten zien en ik ging ook even aan de slag om een beetje eendracht aan te brengen in al mijn schermen. Zelfde achtergrond, apps in dezelfde volgorde zodat ze makkelijker terug te vinden zijn. De achtergrond die ik op mijn iPhone en iPad had is een standaard wallpaper uit iOS7. Als iets ouder dus, maar wel lekker fleurig voor het voorjaar. Ik speurde even rond op internet en vond uiteindelijk de hoge resolutie wallpaper voor de iPad online. Werkt ook prima op de Mac!!! Mochten jullie deze wallpaper ook willen downloaden… Dat kan hier!!!

Verse bloemetjes…Vrijdag ruimde ik weer eens flink op in mijn huisje en zag dat de plantjes op mijn dressoir ook dringend aan vervanging toe waren. Ik wandelde dus even met de potjes naar de bloemiste hier achterom en liet ze weer vullen. Geen idee welke plantjes het zijn, maar deze zouden het iets langer moeten ‘doen’ dan de narcisjes. Ziet er in ieder geval weer fleurig uit als ze dadelijk uit zijn gekomen.

Vrijdag Brugerdag…En ja, sinds kort is het op internet de rage ‘Vrijdag Burgerdag‘ ontstaan. Lekker, dus ik deed vrijdag ook gewoon mee. Ik weet dat het Goede Vrijdag was, maar ik ben niet katholiek en kan dus rustig in plaats van vis een stukje vlees eten. Ik hoef me niet aan al die rare regeltjes op te houden. Ik grilde een burgertje (Gooide het broodje ook heel even op de grill), deed er gedrooogde uitjes, tomaatjes, komkommer, tomatenketchup en Peppr-naise (Die is écht lekker!!!) op en zat even later heerlijk te smullen. Toch eens een paar van de recepten van die site uitproberen, ziet er allemaal heerlijk uit!!!

iPad mini 3…Toen ik bezig was met het ordenen van mijn iPad bleek maar weer dat 16Gb tegenwoordig eigenlijk echt te weinig opslagruimte is. Er komen steeds grotere apps, de foto’s hebben veel ruimte nodig en er bleef geen plek meer over om een paar leuke podcasts op te slaan. Ik hikte hier al een tijdje tegenaan en gisteren heb ik gewoon de knoop doorgehakt, ik besloot om een nieuwe iPad mini 3 aan te schaffen… Even een belrondje gemaakt en bij Staples had ik geluk, hier hadden ze er nog eentje op voorraad.
Ik ben helemaal blij!!! Eindelijk ook op de iPad Touch ID en ik hoef me geen zorgen meer te maken over de opslag, ik heb namelijk voor de versie met 128 Gb gekozen. Toppie!!!

Meerkat…Natuurlijk wilde ik alles even uittesten, waaronder ook de camera. Mooi moment om ook Meerkat en Periscope eens uit te proberen. Hahaha, toch wel grappige apps moet ik zeggen. Je zet meteen je fimpje live online en mensen kunnen gewoon via een reactie een vraag aan je stellen. Meteen maar een ‘selfie’ gemaakt…

Leesvoer…Omdat ik meestal op mijn iPad de boeken lees moest ik natuurlijk ook de boekenplank weer even vullen. Met wat hulp kreeg ik de laatste nieuwe boeken, dus ik kan voorlopig weer even vooruit. Het wordt sowieso tijd dat ik de schade qua lezen eens een beetje in ga halen.

Vrolijk Pasen!!!En vandaag is het natuurlijk Pasen. Ik wil jullie dan ook nog allemaal even een vrolijk Pasen wensen!!! Ik heb gewoon lekker uitgeslapen en ben vanmiddag bij mijn ouders geweest waar we samen met zijn stoefbroertje en zijn gezin hebben gegeten. Gewoon een beetje met zijn allen aan tafel hangen en kletsen. Gewoon gezellig…

Morgen natuurlijk ook nog een dagje vrij omdat het Pasen is. Als het weer een beetje mee wil werken ga ik naar een grote jaarmarkt in Born, lekker een beetje langs de kraampjes slenteren.
Verder maar 3 dagen werken en dan weer weekend waarin ze heerlijke temperaturen hebben gemeld. Kan ik me nu echt al op verheugen. Heerlijk een beetje in de tuin klungelen. Ik heb nog wat lampjes die ik op wil hangen en als ik echt vlijtig word wil ik misschien nog wel de tuin afspuiten met de Kärcher.

Groetjes